Vozol zararlı mı?

Tabi ki zararli. Sigara alternatifi nikotin iceren bir urunden bahsediyoruz.
Ülkemin 15-16 yaşında ki ergenleri meşhur etti ne yazık ki.
Ulkenin 22 yasinda muhendisiyim, nargile alternatifi olarak kullaniyorum😃 Calisma mantigi da zaten nargile gibi. Pamuk benzeri bir maddeyi nikotin ve aroma iceren likitle islat, elektrikle isit ve buharlastir.

Yine de sigaradan daha zararli oldugunu dusunmuyorum. Nargileden de oyle. Senin nasil ictigine de bagli. Ben bilgisayar basinda calisirken genelde gunde 5-6 firt cekiyorum. Odagimi toplamama yardimci oluyor nedense. Arkadasla muhabbet ederken de muhabbete iyi gidiyor.

Tabii ki zararli. Sigara alternatifi nikotin iceren bir urunden bahsediyoruz.

Ulkenin 22 yasinda muhendisiyim, nargile alternatifi olarak kullanıyorum😃 calisma mantigi da zaten nargile gibi. Pamuk benzeri bir maddeyi nikotin ve aroma iceren likitle islat, elektrikle isit ve buharlastir.

Yine de sigaradan daha zararli oldugunu dusunmuyorum. Nargileden de oyle. Senin nasıl ictigine de bagli. Ben bilgisayar basinda calisirken genelde gunde 5-6 firt cekiyorum. Odagimi toplamama yardimci oluyor nedense. Arkadasla muhabbet ederken de muhabbete iyi gidiyor.

Yani sende haklısın hocam ama sigara kullanmıyorsan alman mantıksız.

Yani sende haklısın hocam ama sigara kullanmıyorsan alman mantıksız.
Nargileye dünyanın parası gidiyordu hocam. Dışarda 300 lira istiyorlar, ayda 1500-2000 lira gidiyordu. Bunu en azından cebimde taşıyorum 🤣

Sigaranın rezil tadi, kokusundansa bunun aromasini yeğlerim. Ayrıca sigara ciğerlerimi bayağı yakıyorken nargile ve puf nefes almaktan farksız. Nikotin olarak falan daha zayıf sanırım.

Nargileye dünyanın parası gidiyordu hocam. Dışarıda 300 lira istiyorlar, ayda 1500-2000 lira gidiyordu. Bunu en azından cebimde taşıyorum 🤣

Sigaranın rezil tadi, kokusundansa bunun aromasini yeğlerim. Ayrıca sigara ciğerlerimi bayağı yakıyorken nargile ve puf nefes almaktan farksız. Nikotin olarak falan daha zayıf sanırım.

Evet hocam sigaraya göre çok daha iyidir. Doldurulabilir elektronik sigara almak daha mantıklı 1500-2000 TL civarına.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı