Peki hocam teşekkürler.Zararlı alma. Ciğerlerde su topluyor çok gereksiz bir cihaz. Ülkemin 15-16 yaşında ki ergenleri meşhur etti ne yazık ki.
Ulkenin 22 yasinda muhendisiyim, nargile alternatifi olarak kullaniyorumÜlkemin 15-16 yaşında ki ergenleri meşhur etti ne yazık ki.
Tabii ki zararli. Sigara alternatifi nikotin iceren bir urunden bahsediyoruz.
Ulkenin 22 yasinda muhendisiyim, nargile alternatifi olarak kullanıyorumcalisma mantigi da zaten nargile gibi. Pamuk benzeri bir maddeyi nikotin ve aroma iceren likitle islat, elektrikle isit ve buharlastir.
Yine de sigaradan daha zararli oldugunu dusunmuyorum. Nargileden de oyle. Senin nasıl ictigine de bagli. Ben bilgisayar basinda calisirken genelde gunde 5-6 firt cekiyorum. Odagimi toplamama yardimci oluyor nedense. Arkadasla muhabbet ederken de muhabbete iyi gidiyor.
Nargileye dünyanın parası gidiyordu hocam. Dışarda 300 lira istiyorlar, ayda 1500-2000 lira gidiyordu. Bunu en azından cebimde taşıyorumYani sende haklısın hocam ama sigara kullanmıyorsan alman mantıksız.
Nargileye dünyanın parası gidiyordu hocam. Dışarıda 300 lira istiyorlar, ayda 1500-2000 lira gidiyordu. Bunu en azından cebimde taşıyorum
Sigaranın rezil tadi, kokusundansa bunun aromasini yeğlerim. Ayrıca sigara ciğerlerimi bayağı yakıyorken nargile ve puf nefes almaktan farksız. Nikotin olarak falan daha zayıf sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.