Likit sadece pek bir etki olcağını düşünmüyorum.2 hafta önce Vozol 12.000 Rainbow candy aromalı almıştım. Adı üstünde şeker olduğu için kalori olur mu? İçime çekmiyorum sadece ağzımda tutup aromayı alıp bırakıyorum.
2 hafta önce Vozol 12.000 Rainbow candy aromalı almıştım. Adı üstünde şeker olduğu için kalori olur mu? İçime çekmiyorum sadece ağzımda tutup aromayı alıp bırakıyorum.
Kalori yok ölüm var.2 hafta önce Vozol 12.000 Rainbow candy aromalı almıştım. Adı üstünde şeker olduğu için kalori olur mu? İçime çekmiyorum sadece ağzımda tutup aromayı alıp bırakıyorum.
Yok. TFA'nın Sweetener aroması ile yapıyorlar o şeker tadını. Deli gibi zararlı hatta 60ml likitte 5 damladan sonrası adamı madam edecek seviyede zararlı ama bunlar %10 oranında koyuyordur yoksa o tatlılığa ulaşamazlar. Tatlandırıcı olduğu için sindirimi yok bu yüzden şeker olarak değil kimyasal olarak zararlı.Vozol ise vardır herhalde deli gibi şeker var içinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.