ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.098 Makaleler 2 Çözümler 4 19 Şubat 2024 #11 Whion dedi: Konuyu hortlattım pardon, nereden alıyorsunuz ya da hala satıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef satmayı bıraktım üşendiğim için telegramda çoğu tedarikçi 10 lu kutu olarak 350 civarına satıyor onlardan alıyorum.
Whion dedi: Konuyu hortlattım pardon, nereden alıyorsunuz ya da hala satıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef satmayı bıraktım üşendiğim için telegramda çoğu tedarikçi 10 lu kutu olarak 350 civarına satıyor onlardan alıyorum.
Whion Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 19 Şubat 2024 #12 ard50500 dedi: Maalesef satmayı bıraktım üşendiğim için Telegram'da çoğu tedarikçi 10'lu kutu olarak 350 civarına satıyor onlardan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sormak istediğim birkaç soru daha varda acaba Instagram hesabınızı ya da Discord hesabınızı söyleyebilir misiniz?
ard50500 dedi: Maalesef satmayı bıraktım üşendiğim için Telegram'da çoğu tedarikçi 10'lu kutu olarak 350 civarına satıyor onlardan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sormak istediğim birkaç soru daha varda acaba Instagram hesabınızı ya da Discord hesabınızı söyleyebilir misiniz?
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.098 Makaleler 2 Çözümler 4 20 Şubat 2024 #13 Whion dedi: Sormak istediğim birkaç soru daha varda acaba Instagram hesabınızı ya da Discord hesabınızı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Forumda maalesef sosyal medya paylaşımı yasak buradan sorabilirsin.
Whion dedi: Sormak istediğim birkaç soru daha varda acaba Instagram hesabınızı ya da Discord hesabınızı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Forumda maalesef sosyal medya paylaşımı yasak buradan sorabilirsin.
Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.884 Çözümler 6 20 Şubat 2024 #14 ard50500 dedi: Forumda maalesef sosyal medya paylaşımı yasak buradan sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ankarada bildiğiniz tedarikçi var mı?
ard50500 dedi: Forumda maalesef sosyal medya paylaşımı yasak buradan sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ankarada bildiğiniz tedarikçi var mı?