bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 825 Çözümler 3 Cumartesi 22:20 #1 Merhabalar. Spora gidiyorum, yememe içmeme falan dikkat ediyorum şu sıralar. Ama vozol kullanıyorum. Bunun bir zararı var mıdır?
Merhabalar. Spora gidiyorum, yememe içmeme falan dikkat ediyorum şu sıralar. Ama vozol kullanıyorum. Bunun bir zararı var mıdır?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.258 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 22:31 #2 bayram.celik1 dedi: Merhabalar. Spora gidiyorum, yememe içmeme falan dikkat ediyorum şu sıralar. Ama vozol kullanıyorum. Bunun bir zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bayram.celik1 dedi: Merhabalar. Spora gidiyorum, yememe içmeme falan dikkat ediyorum şu sıralar. Ama vozol kullanıyorum. Bunun bir zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 825 Çözümler 3 Cumartesi 22:34 #3 TheMaZi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bağımlı değilim 2 senede 1 içiyorum. O da zevkten. 20 binlik aldım bitince atıcam sadece.
TheMaZi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bağımlı değilim 2 senede 1 içiyorum. O da zevkten. 20 binlik aldım bitince atıcam sadece.
Piyuv775 Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 1 Pazar 11:38 #4 Sigara daha az zararlı.