100TL'nin lafı yapılmıyor, dava etme sebepleri gördükleri tavır ve böyle kişileri durdurmak.
Biri beni 10TL bile dolandırsa kinlenirim, 10 TL için değil gördüğüm muamele için.
Dava etmekle önüne geçemezsiniz. Bilinçli olunacak, tek çözüm bu. Neden diyorum, adam gibi bir adalet sistemi bile zorlanır bunlara karşı, bizimkini düşünemiyorum.
Dava etmekle önüne geçemezsiniz. Bilinçli olunacak, tek çözüm bu. Neden diyorum, adam gibi bir adalet sistemi bile zorlanır bunlara karşı, bizimkini düşünemiyorum.
Hocam onu bırakın savcı karar versin. Bu miktarlara bakmayın siz ceza infaz memurluğu yaparken bi suçlu geldi. Çok detay veremem de 100 lira için cezaevine giren kişiler gördüm. Ben istifa ettim adamlar hala oradaydı.
İlk önce cevaplarınız için teşekkür ederim bu kaybettiğimi paraları CS:GO'daki kasaları satarak kazanmıştım. Boş verebilirim de IBAN numaram başkası eline geçti ne yapmalıyım?
Her toplumda ekonomik durum ya da zihniyet yüzünden böyle ortamlar oluşur. Dünyada böyle. Çok şey değişmez. İnsanlıktan da ümidimi keseli çok oldu. Yani yemicen.. yanlış anlamayın bende dolandırıldım. Dünyada dolandırıcılıkta çok ileriyiz, Allah'tan müslümanız.
Parayı atarken şunun için gönderdim diye açıklamaya not düştünüz mü? Açıklamayı boş bıraktıysanız geçmiş olsun, karakola gidin yine de ama bir şey çıkmaz gibi duruyor eğer açıklama boş ise.
İlk önce cevaplarınız için teşekkür ederim bu kaybettiğimi paraları CS:GO'daki kasaları satarak kazanmıştım. Boş verebilirim de IBAN numaram başkası eline geçti ne yapmalıyım?