Daha fazla
Hocam küçük migroslarda olmuyor çünkü bilmiyorlar yakında büyük migros varsa ona gidin ben alıyordum. (Arkadaş sadece vp satın almak istiyor bu arada)Herhangi bir yerde VP satılıyor mu? Dün @464718 bana Migros'larda satılıyor demiş ama bugün normal küçük migrosa gittim ve satılmıyormuş başka bir yöntem var mı nakit olarak VP almanın marketlerde vs.
Satılırsa süpermarket olan Migros'ta satılır zaten, küçük Migros'ta satıldığını hiç duymadım. O tarz yerlerden yükleme yapabiliyorsanız neden nakit ile alıyorsunuz? Gidin Papara falan çıkartın ona yükleyip kullanın. Zaten o tarz yerlerde e-pinler pahalı oluyor diye hatırlıyorum ama tam bilmiyorum.Herhangi bir yerde VP satılıyor mu? Dün @464718 bana Migros'larda satılıyor demiş ama bugün normal küçük migrosa gittim ve satılmıyormuş başka bir yöntem var mı nakit olarak VP almanın marketlerde vs.
CarrefourSA'da bulabilirsin diye biliyorum.Herhangi bir yerde VP satılıyor mu? Dün @464718 bana Migros'larda satılıyor demiş ama bugün normal küçük migrosa gittim ve satılmıyormuş başka bir yöntem var mı nakit olarak VP almanın marketlerde vs.
Hocam arkadaş sadece vp satın almak için istiyor paparaya uğraşmasın. Papara iyide ama sırf vp almak için alınmaz. Fiyatı pahlı değil tam fiyatında.Satılırsa süpermarket olan Migros'ta satılır zaten, küçük Migros'ta satıldığını hiç duymadım. O tarz yerlerden yükleme yapabiliyorsanız neden nakit ile alıyorsunuz? Gidin Papara falan çıkartın ona yükleyip kullanın. Zaten o tarz yerlerde e-pinler pahalı oluyor diye hatırlıyorum ama tam bilmiyorum.
Migros'larda var. Kasiyer uğraşmak istememiştir.
![]()
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Evet onu ben de dün söyledim yakında büyük Migros varsa ona gitsin. Sırf VP için ininal ile uğraşmasın bence. Bende çok kez aldım.
Migros'larda var. Kasiyer uğraşmak istememiştir.
![]()
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Hocam küçük Migros'larda olmuyor çünkü bilmiyorlar yakında büyük Migros varsa ona gidin ben alıyordum. (Arkadaş sadece VP satın almak istiyor bu arada)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.