VP Nakit olarak alınabilir mi?

Evden 1-2 km uzakta MM Migros var orada olur mu? eğer orada yok ise nereden bulabilirim?
Hocam orda olur şimdi yüzde yüz olur demeyim gidip sorun ama büyük ihtimalle olacaktır. Olmazsa size çözümleri sunacağım siz bi deneyin. Çünkü sırf vp için ininal çıkartmak bence saçma olur siz bi sorun oraya. Valorant kodu istiyorum diyin yapmazlarsa burda var yazıyor internette diyin biraz zorlayın.
Olmama gibi bir durum yok. Kasadan fiş olarak veriyor sana kodu. Yok derlerse şikayet edeceğini söyle.
Şimdi gördüm evet şikayet edeceğini söyle ordada yoksa. Eğer hala vermiyorlarsa şikayet et gerçekten.

Olmama gibi bir durum yok. Kasadan fiş olarak veriyor sana kodu. Yok derlerse şikayet edeceğini söyle.

Hocam orada olur şimdi yüzde yüz olur demeyim gidip sorun ama büyük ihtimalle olacaktır. Olmazsa size çözümleri sunacağım siz bir deneyin. Çünkü sırf VP için ininal çıkartmak bence saçma olur siz bir sorun oraya. Valorant kodu istiyorum deyin yapmazlarsa burada var yazıyor internette deyin biraz zorlayın.

Şimdi gördüm evet şikayet edeceğini söyle orada da yoksa. Eğer hala vermiyorlarsa şikayet et gerçekten.

13 yaşındayım şikayet etmemim imkanı yok :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı