VP248H'de FreeSync nasıl açılır?

haktanugur3

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, monitörüm VP248H ve ekran kartım RX 5500 XT Dual O.C 4 GB. Ve FreeSync destekliyor ikisi de ama nasıl açılacağını bilmiyorum ve monitörüme HDMI 2.1 bir kablo takılı yani FreeSync destekliyor. Ama nasıl açıldığını bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörünüzün üzerindeki tuşlar aracılığıyla menüde biraz gezinin. FreeSync ayarını gördüğünüzde oradan aktif hale getirin. Sonra Radeon yazılımı üzerinden Ayarlara (Çark simgesi) tıklayın ve Ekran sekmesine gidin. Buradan AMD FreeSync ayarını aktif edebilirsiniz.

FreeSync Radeon Software.png

Monitörünüzün üzerindeki tuşlar aracılığıyla menüde biraz gezinin. FreeSync ayarını gördüğünüzde oradan aktif hale getirin. Sonra Radeon yazılımı üzerinden ayarlara (çark simgesi) tıklayın ve ekran sekmesine gidin. Buradan AMD FreeSync ayarını aktif edebilirsiniz.

Eki Görüntüle 673320

Driverdan açtım FreeSync'i ama monitörde tek gördüğüm şey adaptive Sync o da gri üzerine gelinmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı