Arkadaşlar, monitörüm VP248H ve ekran kartım RX 5500 XT Dual O.C 4 GB. Ve FreeSync destekliyor ikisi de ama nasıl açılacağını bilmiyorum ve monitörüme HDMI 2.1 bir kablo takılı yani FreeSync destekliyor. Ama nasıl açıldığını bilmiyorum.
Monitörünüzün üzerindeki tuşlar aracılığıyla menüde biraz gezinin. FreeSync ayarını gördüğünüzde oradan aktif hale getirin. Sonra Radeon yazılımı üzerinden Ayarlara (Çark simgesi) tıklayın ve Ekran sekmesine gidin. Buradan AMD FreeSync ayarını aktif edebilirsiniz.
Monitörünüzün üzerindeki tuşlar aracılığıyla menüde biraz gezinin. FreeSync ayarını gördüğünüzde oradan aktif hale getirin. Sonra Radeon yazılımı üzerinden ayarlara (çark simgesi) tıklayın ve ekran sekmesine gidin. Buradan AMD FreeSync ayarını aktif edebilirsiniz.