Elinden bir şey gelmez. Bekleyebilirsin. Bu hata sana verilen IP'nin Discord'a zararlı seviyede fazla istek gönderdiği ve sonucunda geçici süreliğine yasaklandığı anlamına geliyor. Hangi VPN'i kullanıyorsun? VPN bölgeni değişmeyi ya da kapatıp açmayı deneyebilirsin zira bu sana farklı bir IP verecektir.
Cloudflare ise normal onun IP'leri çok suistimal ediliyor Discord'da. Kaspersky VPN kullanmıştım bir ara baya iyi ama paralı. Düzgün bedava bir şey bulamazsın pek VPN olarak. Açıkçası ben kendim Almanya'da sunucu kiralıyorum aylık 200-250 lira gibi bir parası var, ona VPN kuruyorum sonra kendim bilgisayardan bağlanıp kullanıyorum IP benim VPN benim kafam rahat takılıyorum.Cloudflare kullanıyordum dediklerinizi yapacağım önerdiğiniz bir VPN var mı?
Cloudflare ise normal onun IP'leri çok suistimal ediliyor Discord'da. Kaspersky VPN kullanmıştım bir ara bayağı iyi ama paralı. Düzgün bedava bir şey bulamazsın pek VPN olarak. Açıkçası ben kendim Almanya'da sunucu kiralıyorum aylık 200-250 lira gibi bir parası var, ona VPN kuruyorum sonra kendim bilgisayardan bağlanıp kullanıyorum IP benim VPN benim kafam rahat takılıyorum.
Ne için kullanacağına bağlı. Gezinmek vs. için yeterli olur. Kullanım amacına göre değişir.Kaspersky alsam benim için yeterli olur mu sizce.
Kaspersky alsam benim için yeterli olur mu sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.