Discord VPN açıkken API hatası verip açılmıyor

Efex61

Femtopat
Daha fazla  
VPN açıp Discord'a girmeye çalışıyorum ancak görmüş olduğunuz uyarıyı veriyor, ne yapmalıyım?

Ekran görüntüsü 2026-03-02 013152.png

Elinden bir şey gelmez. Bekleyebilirsin. Bu hata sana verilen IP'nin Discord'a zararlı seviyede fazla istek gönderdiği ve sonucunda geçici süreliğine yasaklandığı anlamına geliyor. Hangi VPN'i kullanıyorsun? VPN bölgeni değişmeyi ya da kapatıp açmayı deneyebilirsin zira bu sana farklı bir IP verecektir.

Elinden bir şey gelmez. Bekleyebilirsin. Bu hata sana verilen IP'nin Discord'a zararlı seviyede fazla istek gönderdiği ve sonucunda geçici süreliğine yasaklandığı anlamına geliyor. Hangi VPN'i kullanıyorsun? VPN bölgeni değişmeyi ya da kapatıp açmayı deneyebilirsin zira bu sana farklı bir IP verecektir.

Cloudflare kullanıyordum dediklerinizi yapacağım önerdiğiniz bir VPN var mı?

Cloudflare kullanıyordum dediklerinizi yapacağım önerdiğiniz bir VPN var mı?
Cloudflare ise normal onun IP'leri çok suistimal ediliyor Discord'da. Kaspersky VPN kullanmıştım bir ara baya iyi ama paralı. Düzgün bedava bir şey bulamazsın pek VPN olarak. Açıkçası ben kendim Almanya'da sunucu kiralıyorum aylık 200-250 lira gibi bir parası var, ona VPN kuruyorum sonra kendim bilgisayardan bağlanıp kullanıyorum IP benim VPN benim kafam rahat takılıyorum.

Cloudflare ise normal onun IP'leri çok suistimal ediliyor Discord'da. Kaspersky VPN kullanmıştım bir ara bayağı iyi ama paralı. Düzgün bedava bir şey bulamazsın pek VPN olarak. Açıkçası ben kendim Almanya'da sunucu kiralıyorum aylık 200-250 lira gibi bir parası var, ona VPN kuruyorum sonra kendim bilgisayardan bağlanıp kullanıyorum IP benim VPN benim kafam rahat takılıyorum.

Kaspersky alsam benim için yeterli olur mu sizce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı