VPN açıkken havale yaptım ve para yatmadı

Daha önceleri de aynı bankadan aynı şekilde para yatırmıştım. Sadece VPN bu sefer açıkmış daha sonra fark ettim o durum korkuttu beni.
Büyük ihtimalle sıkıntı olmaz bilgiler https ile şifreli oluyor bankalar fazladan şifreleme de yapıyorlar. Tabi VPN tarayıcıda eklenti şeklinde değilse.

Hocam bunu okurken kanım dondu. Artık vakit geçmiyor benim için
Dediğim gibi büyük ihtimalle paranın hesabına geçmemesi VPN ile alakalı değildir. Geçen 200TL yollamıştım 30dk geç yattı bende aynı şeyleri hissettim Keşke Papara 3D Secure ile alışveriş yapar gibi para yatırma imkanı sunsa.
Ek olarak papara müşteri hizmetleri ve bankanı ararsan onlar daha iyi bilgi verir.

Bilgilendirme: Ziraat sorun bizde değil yatmış gözüküyor dedi. Papara'yı aradığımda direkt robot Ziraat Bankası havale de sıkıntı yaşıyoruz eğer doğru adımlarla para yatırmışsanız en kısa sürede hesabınıza aktarılacaktır diyor. Aonuç olarak şu an Papara kartla Ziraat'ten işlem yapmayın.
Başka bir arkadaşta sonra aynı sorunu yaşar , internette aratır diye not düşeyim. 3 saat sonra para papara karta yatmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…