Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 803 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 Windows 10 için windscribe VPN kullanıyorum. Bağlana basınca komple internet bağlantım gidiyor. Çözümü nedir xCloud servisini kullanamıyorum bu sorun yüzünden.
Windows 10 için windscribe VPN kullanıyorum. Bağlana basınca komple internet bağlantım gidiyor. Çözümü nedir xCloud servisini kullanamıyorum bu sorun yüzünden.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.325 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 8 Ağustos 2022 #2 ProtonVPN kullanın bence.
Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 803 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #3 F4T1H dedi: ProtonVPN kullanın bence. Genişletmek için tıkla... Ülke seçebiliyor muyuz onda.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.325 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 8 Ağustos 2022 #4 Jotloki dedi: Ülke seçebiliyor muyuz onda. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz sürümünde netherlands (hangi ülke bilmiyorum ), Amerika (tor destekli), Japonya seçebiliyorsun ama hesap gerekli.
Jotloki dedi: Ülke seçebiliyor muyuz onda. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz sürümünde netherlands (hangi ülke bilmiyorum ), Amerika (tor destekli), Japonya seçebiliyorsun ama hesap gerekli.
General olan adam Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 173 9 Ağustos 2022 #5 pc de vpn sıkıntı ya nordvpn vardı benim mobilde mükemmel çalışıyor ama pc çalışmıyordu acayip
Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 803 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #6 General olan adam dedi: PC de VPN sıkıntı ya nordvpn vardı benim mobilde mükemmel çalışıyor ama PC çalışmıyordu acayip. Genişletmek için tıkla... PC de harbiden sıkıntılı 10 tane VPN denedim hepsi aynı, ara sıra çalışıyorlar sadece.
General olan adam dedi: PC de VPN sıkıntı ya nordvpn vardı benim mobilde mükemmel çalışıyor ama PC çalışmıyordu acayip. Genişletmek için tıkla... PC de harbiden sıkıntılı 10 tane VPN denedim hepsi aynı, ara sıra çalışıyorlar sadece.
G Gorwell Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #7 F4T1H dedi: Ücretsiz sürümünde netherlands (hangi ülke bilmiyorum ), Amerika (tor destekli), Japonya seçebiliyorsun ama hesap gerekli. Genişletmek için tıkla... Hollanda olması lazım. Telefondan kullanıyordum. Gmail'i falan sallamıştım hesap oluştururken.
F4T1H dedi: Ücretsiz sürümünde netherlands (hangi ülke bilmiyorum ), Amerika (tor destekli), Japonya seçebiliyorsun ama hesap gerekli. Genişletmek için tıkla... Hollanda olması lazım. Telefondan kullanıyordum. Gmail'i falan sallamıştım hesap oluştururken.