VPN Değişimiyle G2A PL'dan Oyun Almak

Daha fazla  
Arkadaşlar G2A'dan GLOBAL Arma 3 alıcaktım fakat Dolar kurları uçmuş durumda ve bende PL key almaya karar verdim. VPN ile yapacağım Youtube'da örnekte olduğu gibi. Fakat ban yeme v.b durumlar olabilir mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ban yemezsiniz, ama oyun Rusça olur, ayrıca alacağınız linki atarsanız size yardımcı olabilirim çünkü bazıları "Region Lock" yanı "Bölge Kısıtlamalı" oluyor ve Rusya'dan başka bir yerde oynayamıyorsunuz, ama bunun içinde yardımcı olabilirim.

Maalesef tahmin ettiğim oyun "Region Lock" yani orada adı geçen ülkeler dışında oynayamazsınız, fakat şöyle bir yöntem var, etkinleştirmede değiştirdiğiniz gibi her seferinde oyunu açmak için o VPN'lere bağlanırsanız oyunu oynayabilirsiniz, fakat bu sefer yüksek ping sorunu ile karşılaşabilirsiniz. Ben CoD BO II oyununu bu şekilde oynuyorum, her seferinde Rusya'ya bağlanıp o şekilde oynuyorum, ping 120-130 civarı oluyor.

Oyun Rusça olmaz İngilizce destekli gösteriyor.

Her açılışta VPN ile mi açmak gerekir?
Evet her seferinde VPN ile bağlanmanız gerekiyor, kütüphanede de silik olarak gözükür, açmaya çalıştığınızda bölge kısıtlaması hatası alırsınız. VPN'i tekrar devre dışı bırakmak için bağdaştırıcınızı devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmeniz gerekir.

Oyunu aldım, keyi girerken VPN kullandım sonra çıktım kapattım sonra şuan VPN'siz indirmeyi yapıyorum. Konu kapatılabilir.

Oyunu aldım, keyi girerken VPN kullandım sonra çıktım kapattım sonra şuan VPN'siz indirmeyi yapıyorum. Konu kapatılabilir.
Son bir bilgilendirme daha yapayım genel olarak, oyun Rusça olacak (İngilizce dosyalarını bulmanız lazım), ayrıca her seferinde VPN ile girmeniz gerekecek.

Hayır, yanlışınız var ben şimdi keyi girdim VPN ile oyun şimdi indi ve oyuna VPN siz girebiliyorum? Şuan çok mutluyum

Hayır, yanlışınız var ben şimdi keyi girdim VPN ile oyun şimdi indi ve oyuna VPN siz girebiliyorum? Şuan çok mutluyum
Oyunu G2A üzerinde Ru-key olarak mı aldınız? Oyun Rusça mı? Çünkü Steam'de açılan konulara baktım ve hepsinde Ru-key'in Rusya dışında VPN olmadan kullanılamayacağını söylüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…