VPN/DNS kullanmadan Roblox nasıl oynanılır?

Preyartix

Centipat
Daha fazla  
Birisi bana Roblox'u VPN tarzında saçma sapan programlar kullanmadan söyleyebilir mi? 994ms ile oynamaktan sıkıldım artık sürekli ölüyorum telefondan VPN olmadan girebiliyorum ama bilgisayardan VPN olmadığı sürece hiç giremiyorum.

Bildiğim kadarıyla oynanılmaz. Bilgisayar için en kötü GoodbyeDPI kullanmanız gerek. Telefon içinde VPN aynı şekilde.

Birisi bana Roblox'u VPN tarzında saçma sapan programlar kullanmadan söyleyebilir mi? 994ms ile oynamaktan sıkıldım artık sürekli ölüyorum telefondan VPN olmadan girebiliyorum ama bilgisayardan VPN olmadığı sürece hiç giremiyorum.

Goddbye DPI var ama o da bağlantı kalitesini düşürüyor diye biliyorum.

Yokmu dostum telefondaki gibi bir seçenek, ben telefondan hiçbir şey kullanmadan girebiliyorum Discord bile işe yarıyor hiçbir şey açık da değil sadece mobil veri açık iken girmiyor.

O nasıl oluyor dostum.

Yokmu dostum telefondaki gibi bir seçenek, ben telefondan hiçbir şey kullanmadan girebiliyorum Discord bile işe yarıyor hiçbir şey açık da değil sadece mobil veri açık iken girmiyor.
Telefonda 1dot1 şeklinde yazılan Cloudflare DNS sunucusu kullanarak powertunnel üzerinden girebilirsiniz.

Muhtemelen operatörlerin saçma kısıtlamalarından dolayı oluyor.
Bende Wi-Fi'de iken DNS değiştirme çalışmıyor mobilveride iken VPN çalışmıyor.

Bilgisayarda ise GoodbyeDPI dışında istediğin şekilde bir program yok.

Goddbye DPI var ama o da bağlantı kalitesini düşürüyor diye biliyorum.
Gözle görülür bir fark görmedim.
Ek olarak.
riskli olduğunu bilerek yapın.
Bloxstrap üzerinden internette ms düşürmek için hazır fastflagler var onları ekleyebilirsiniz benim ms im 90'dan 50-60'a kadar düştü.

DNS ayarı pingi etkiliyor mu ki? Ben denedim DNS değiştirdim DC ve Roblox sıkıntısız açılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı