VPN Hesabım Hacklenmiş

48 saati beklemekten başka bi çare yok. Zaten büyük ihtimal yalan çıkacak.
Aslında öyle bahsettikleri gibi fanteziler de yapmıyorum. Elimden geldiğince normalde bile kamerayı kapalı tutmaya çalışıyorum.
Acaba e-posta şifresini değiştirmek, bağlantılı uygulamaları silmek, 2 adımlı koruma eklemek, kurtarma e-postasının şifresini değiştirmek ve telefonu sıfırlamak yeterli olur mu?
E-posta 4 Ekim'de gelmiş. Okunduktan 48 saat sonra olan olacak diyor. Zaten yapabileceğim bir şey de yok. 800 Doları nereden bulayım ben?

Ayrıca LogDog diye bir site ile tarama yaptım. Şimdilik sonuç yok.

Mutlaka 2 adımlı doğrulama etkinleştirilmeli. Diğerlerini yapmana gerek olduğunu sanmıyorum. 11 gün geçmiş zaten. 800 doları bulup göndersen bile yarın başka mail gelir bi daha ister.

Bir cevap yaz onlara gerçekten var mı ellerinde kayıt diye. Varsa... Bilemiyorum.

Bence sahte. Gerçekten ellerinde böyle bir kayıt olsa o postaya ondan bir kesit koyarlardı. Az önce yazdığım gibi ingilizce bir metin hazırla ve ellerinde gerçekten böyle bir şey olup olmadığını öğrenmeye çalış derim.

Mail adresi ile şifren aynı değilse hiçbir bilgin yok. Zenmate üyelik bilgilerin var, şifre dahil. ZenMate kullanıcılarının hepsinin şifre listesi elimde şu an. Maili ile yanı kullananlar da var farklı olanlarda. Farklı kullananlar daha fazla hatta.

Şifreyi değiştirseniz de halen ulaşılabilmekte. Belirttiğim gibi bu VPN zımbırtısını kullanmayın. Kullandığınız şifreleri içeren başka hesaplarınız varsa da değiştirin.

E-postayı yanıtlayacak olsam da gelen mailin göndericisi ben değil miyim?.
Koyacakları kesitte de bir şey çıkacağını sanmam ama kişisel bilgilerim ellerine geçer diye korkuyorum. Ancak sayenizde bir nebze rahatladım.

E-postanın başlığı "okuduktan sonra sil"di. Ben silmedim. Acaba silmeli miyim?

Çoklu yanıtlama yapamıyorum bilgisayarda.

Zaten ZenMate kullanmayalı kesin 1 sene olmuştur. 2 sene de olabilir. Bende e-posta aynı ama şifre farklı. O şifreyi de sadece şu lanet hesapta kullanıyordum. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…