joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 24 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar hepinize selam forumda yeniyim. Bugün G2A'da bir oyun alacaktım fakat birkaç iş ters gitti. VPN ile bağlandım ve aşağıdaki hatayı almaya başladım. Çözümü var mı? Varsa bilen birisi yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2019
Arkadaşlar hepinize selam forumda yeniyim. Bugün G2A'da bir oyun alacaktım fakat birkaç iş ters gitti. VPN ile bağlandım ve aşağıdaki hatayı almaya başladım. Çözümü var mı? Varsa bilen birisi yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2019 #2 G2A destek ekibi ile konuşup bir yanlışlık olduğunu söyleyin. Büyük ihtimalle açarlar yasaklanmanızı.
G2A destek ekibi ile konuşup bir yanlışlık olduğunu söyleyin. Büyük ihtimalle açarlar yasaklanmanızı.
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.162 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 24 Temmuz 2019 #3 Ban sebebiniz başka olabilir. Muhakkak bir ticket açıp destek ile görüşün.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 24 Temmuz 2019 #4 Peki nereden açacağım destek talebi bulamadım.
Arda Dayıoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 24 Temmuz 2019 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et