3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 27 Aralık 2024 #1 Farklı bir IP ile hesap açmam gerekiyor ama VPN ile hesap actığım zaman hesap askıya alınıyor. Sağlıklı bir şekilde nasıl hesap açabilirim?
Farklı bir IP ile hesap açmam gerekiyor ama VPN ile hesap actığım zaman hesap askıya alınıyor. Sağlıklı bir şekilde nasıl hesap açabilirim?
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #2 377914 dedi: Farklı bir IP ile hesap açmam gerekiyor ama VPN ile hesap actığım zaman hesap askıya alınıyor. Sağlıklı bir şekilde nasıl hesap açabilirim? Eki Görüntüle 2382783 Genişletmek için tıkla... PC'den GoodbyeDPI kullan.
377914 dedi: Farklı bir IP ile hesap açmam gerekiyor ama VPN ile hesap actığım zaman hesap askıya alınıyor. Sağlıklı bir şekilde nasıl hesap açabilirim? Eki Görüntüle 2382783 Genişletmek için tıkla... PC'den GoodbyeDPI kullan.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 27 Aralık 2024 #3 KorkmuşHamster dedi: PC'den GoodbyeDPI kullan. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum zaten Discord'u oyle kullanıyorum. İp ban yediğim bir servere gireceğim. modemi resetleyip ipsini degistirsem dinamik ip oldugu icin sonra gizli sekmeden hesap acsam cookielerden anlasılmasın diye olur mu acaba
KorkmuşHamster dedi: PC'den GoodbyeDPI kullan. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum zaten Discord'u oyle kullanıyorum. İp ban yediğim bir servere gireceğim. modemi resetleyip ipsini degistirsem dinamik ip oldugu icin sonra gizli sekmeden hesap acsam cookielerden anlasılmasın diye olur mu acaba