The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.423 Makaleler 49 Çözümler 12 Cuma 18:08 #1 Merhaba, Discord'a uzun zamandır girmedim, yasaklandıktan sonra. VPN ile giriliyor diye biliyorum. Nasıl olur? Önerdiğiniz VPN var mı? Tabii oluyorsa. İyi sosyaller.
Merhaba, Discord'a uzun zamandır girmedim, yasaklandıktan sonra. VPN ile giriliyor diye biliyorum. Nasıl olur? Önerdiğiniz VPN var mı? Tabii oluyorsa. İyi sosyaller.
Çözüm KojiroHyuga04 Cuma 18:09 Merhaba. Evet, girebilirsiniz. PC için Splitwire, mobil cihazım için ise Intra DNS kullanıyorum. Bağlantıda hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabiliyorum. Tavsiye ederim.
Merhaba. Evet, girebilirsiniz. PC için Splitwire, mobil cihazım için ise Intra DNS kullanıyorum. Bağlantıda hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabiliyorum. Tavsiye ederim.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.745 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! Cuma 18:09 #2 Merhaba. Evet, girebilirsiniz. PC için Splitwire, mobil cihazım için ise Intra DNS kullanıyorum. Bağlantıda hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabiliyorum. Tavsiye ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba. Evet, girebilirsiniz. PC için Splitwire, mobil cihazım için ise Intra DNS kullanıyorum. Bağlantıda hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabiliyorum. Tavsiye ederim.
alisaid66 Centipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 18:10 #3 Oluyor, tarayıcıdan girecekseniz eklenti öneririm. Eğer uygulamadan girecekseniz de Planet VPN öneririm. Artı 0 Eksi
Oluyor, tarayıcıdan girecekseniz eklenti öneririm. Eğer uygulamadan girecekseniz de Planet VPN öneririm.
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 731 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN Cuma 18:10 #4 Splitwire Türkiye kullanabilirsiniz. SplitwireTurkey Artı 0 Eksi
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.485 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: Kingston hyper x fury 3200 mhz 8GB DDR4 GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek Cuma 18:18 #5 The Tribal Chief dedi: Merhaba, Discord'a uzun zamandır girmedim, yasaklandıktan sonra. VPN ile giriliyor diye biliyorum. Nasıl olur? Önerdiğiniz VPN var mı? Tabii oluyorsa. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... WARP'ı deneyebilirsin sorunsuz bir şekilde girebiliyor. Artı 0 Eksi
The Tribal Chief dedi: Merhaba, Discord'a uzun zamandır girmedim, yasaklandıktan sonra. VPN ile giriliyor diye biliyorum. Nasıl olur? Önerdiğiniz VPN var mı? Tabii oluyorsa. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... WARP'ı deneyebilirsin sorunsuz bir şekilde girebiliyor.
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.165 Çözümler 3 Cuma 18:18 #6 Discord kapandığından beri WARP kullanıyorum. Sorunsuz, bazı Online oyunlara girerken VPN açık olunca oyuna giremiyorsun. Artı 0 Eksi
Discord kapandığından beri WARP kullanıyorum. Sorunsuz, bazı Online oyunlara girerken VPN açık olunca oyuna giremiyorsun.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 Cuma 18:19 #7 Bende Discord için herhangi bir ayar yapmadan erişim sağlanıyor. Artı 0 Eksi
I infazcı03 Yoctopat Katılım 10 Ekim 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 18:35 #8 Evet, VPN ile girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.838 Çözümler 2 Yer Beyşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 18:38 #9 Giriliyor ben proton kullanıyorum genelde yada 1.1.1.1 Artı 0 Eksi
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.034 Çözümler 40 Yer New York Cuma 18:39 #10 Proton VPN öneririm. Artı 0 Eksi