VPN ile GTA+ almak

JBKARTAL

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kuyumcu
GTA + biliyorsunuz ki şu an ülkemizde PC versiyonu yok yani Epic'den oynuyorum ve alamıyorum. Steam'den oynayanlar alabiliyor bende Rockstar Games sitesindenvpn ile almaya karar verdim. Alsam sorun olur mu?

GTA + biliyorsunuz ki şu an ülkemizde PC versiyonu yok yani Epic'den oynuyorum ve alamıyorum. Steam'den oynayanlar alabiliyor bende Rockstar Games sitesindenvpn ile almaya karar verdim. Alsam sorun olur mu?

Bence alma bu oyunun tadı zaten heistlerle, yeni arkadaşlar edinerek çıkıyor.

Senin gibi bende 3 ay önce nasıl GTA 5 uyguna alırım dedim o zaman Rockstar fiyatı 275 TL idi ama ben Steam hesabında bulunmasını istiyordum bir şekilde kendim Steam bölge değişimini Ukrayna yaptım ve TR'den çok çok daha uyguna ve daha iyi indirimler ile hem GTA 5 hem de bir de fazla oyun aldım benim yaşadığım serüven bu şekilde. Ban ya da yasaklanma vb durumlar yok yasal işlem olduğundan ama şimdi Arjantin'in kanunu devreye girmesini bekliyorum oyun fiyatı düşmesi için

Bence alma bu oyunun tadı zaten heistlerle, yeni arkadaşlar edinerek çıkıyor.

Ya tabii konu öylede her ay yeni bir araç falan güzel yani.

Senin gibi bende 3 ay önce nasıl GTA 5 uyguna alırım dedim o zaman Rockstar fiyatı 275 TL idi ama ben Steam hesabında bulunmasını istiyordum bir şekilde kendim Steam bölge değişimini Ukrayna yaptım ve TR'den çok çok daha uyguna ve daha iyi indirimler ile hem GTA 5 hem de bir de fazla oyun aldım benim yaşadığım serüven bu şekilde. Ban ya da yasaklanma vb durumlar yok yasal işlem olduğundan ama şimdi Arjantin'in kanunu devreye girmesini bekliyorum oyun fiyatı düşmesi için
Vpn Beni Singapura bağlıyor her zaman :D

Ya tabii konu öylede her ay yeni bir araç falan güzel yani.

VPN beni singapura bağlıyor her zaman :D

Biriyle anlaşıp iki Cayo Perico Heist yapsanız 2,400.000.00 civarı kârı var zaten. Ayda 1 araç için gerçek para ödemeye gerek yok gidin bir oyun alın o paraya. Zaten GTA 5 eskidi GTA 6 çıkacak 1-2 seneye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı