lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, CS:GO'da 90 100 ms alıyorum. VPN ile ms'yi en azından 70 60 yapabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 Burada birini görmüştüm düşürmüştü. Ama bence kaliteli bir VPN ile yaptı çünkü şuana kadar kullandığım tüm VPN'ler internetimi yavaşlattı.
Burada birini görmüştüm düşürmüştü. Ama bence kaliteli bir VPN ile yaptı çünkü şuana kadar kullandığım tüm VPN'ler internetimi yavaşlattı.
Aspect1 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 Exitlag programı ile yapabilirsin.
M Murat AKAT Centipat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 49 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #4 lensi dedi: Merhaba arkadaşlar, CS:GO'da 90 100 ms alıyorum. VPN ile ms'yi en azından 70 60 yapabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... openvpn kullanın
lensi dedi: Merhaba arkadaşlar, CS:GO'da 90 100 ms alıyorum. VPN ile ms'yi en azından 70 60 yapabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... openvpn kullanın
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.789 Makaleler 1 Çözümler 12 14 Nisan 2023 #5 lensi dedi: Merhaba arkadaşlar, CS:GO'da 90 100 ms alıyorum. VPN ile ms'yi en azından 70 60 yapabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Mantıken düşürmez. Sonuçta önce vpn sunucusuna sonra oyun sunucusuna bağlanıyorsun. Mesafe ne kadar uzaksa ping o kadar yükselir.
lensi dedi: Merhaba arkadaşlar, CS:GO'da 90 100 ms alıyorum. VPN ile ms'yi en azından 70 60 yapabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Mantıken düşürmez. Sonuçta önce vpn sunucusuna sonra oyun sunucusuna bağlanıyorsun. Mesafe ne kadar uzaksa ping o kadar yükselir.
Aspect1 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #6 Recoo dedi: Mantıken düşürmez. Sonuçta önce VPN sunucusuna sonra oyun sunucusuna bağlanıyorsun. Mesafe ne kadar uzaksa ping o kadar yükselir. Genişletmek için tıkla... Exitlag ile mümkün eskiden Superbox internetim varken çok kullanıyordum 100'ün altına inmeyen pingim 60'ın üstüne çıkmıyordu.
Recoo dedi: Mantıken düşürmez. Sonuçta önce VPN sunucusuna sonra oyun sunucusuna bağlanıyorsun. Mesafe ne kadar uzaksa ping o kadar yükselir. Genişletmek için tıkla... Exitlag ile mümkün eskiden Superbox internetim varken çok kullanıyordum 100'ün altına inmeyen pingim 60'ın üstüne çıkmıyordu.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #7 Aspect1 dedi: Exitlag ile mümkün eskiden Superbox internetim varken çok kullanıyordum 100'ün altına inmeyen pingim 60'ın üstüne çıkmıyordu. Genişletmek için tıkla... Reis bende şu an Superbox kullanıyorum köyde yaşadıgım için Superbox kullanıyorum, senin söyledigin ( Exitlag ) ile mümkün mü? Aspect1 dedi: Exitlag programı ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... ( Exitlag ) program olarak İndiriyoruz herhalde, %100 İŞE yarar mı sizce?
Aspect1 dedi: Exitlag ile mümkün eskiden Superbox internetim varken çok kullanıyordum 100'ün altına inmeyen pingim 60'ın üstüne çıkmıyordu. Genişletmek için tıkla... Reis bende şu an Superbox kullanıyorum köyde yaşadıgım için Superbox kullanıyorum, senin söyledigin ( Exitlag ) ile mümkün mü? Aspect1 dedi: Exitlag programı ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... ( Exitlag ) program olarak İndiriyoruz herhalde, %100 İŞE yarar mı sizce?
Aspect1 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #8 lensi dedi: Reis bende şu an Superbox kullanıyorum köyde yaşadıgım için Superbox kullanıyorum, senin söyledigin ( exitlag ) ile mümkün mü? ( Exitlag ) program olarak indiriyoruz herhalde, %100 işe yarar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Bursa'da yaşıyorum ve bende işe yarıyordu fakat paralı olması biraz sıkıntı. 3 günlük denemesini bir kullanın olmazsa silin eğer hoşunuza giderse ücretli sürümüne geçiş yaparsınız. Aylık 40tl falan bir ücreti var Fakat bu indirim bir kod ile oluyor siteye girer girmez kod ekranda çıkıyordu galiba
lensi dedi: Reis bende şu an Superbox kullanıyorum köyde yaşadıgım için Superbox kullanıyorum, senin söyledigin ( exitlag ) ile mümkün mü? ( Exitlag ) program olarak indiriyoruz herhalde, %100 işe yarar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Bursa'da yaşıyorum ve bende işe yarıyordu fakat paralı olması biraz sıkıntı. 3 günlük denemesini bir kullanın olmazsa silin eğer hoşunuza giderse ücretli sürümüne geçiş yaparsınız. Aylık 40tl falan bir ücreti var Fakat bu indirim bir kod ile oluyor siteye girer girmez kod ekranda çıkıyordu galiba
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #9 Aspect1 dedi: Bursa'da yaşıyorum ve bende işe yarıyordu fakat paralı olması biraz sıkıntı. 3 günlük denemesini bir kullanın olmazsa silin eğer hoşunuza giderse ücretli sürümüne geçiş yaparsınız. Aylık 40TL falan bir ücreti var Fakat bu indirim bir kod ile oluyor siteye girer girmez kod ekranda çıkıyordu galiba Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım bayağı pahlıymış bunu korsan olanından indireblilir miyim acaba?
Aspect1 dedi: Bursa'da yaşıyorum ve bende işe yarıyordu fakat paralı olması biraz sıkıntı. 3 günlük denemesini bir kullanın olmazsa silin eğer hoşunuza giderse ücretli sürümüne geçiş yaparsınız. Aylık 40TL falan bir ücreti var Fakat bu indirim bir kod ile oluyor siteye girer girmez kod ekranda çıkıyordu galiba Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım bayağı pahlıymış bunu korsan olanından indireblilir miyim acaba?
Aspect1 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #10 lensi dedi: Hocam araştırdım bayağı pahlıymış bunu korsan olanından indireblilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam korsan sürümüne falan hiç bakmadım varsa bir deneyin isterseniz denemekten zarar gelmez şu anki Türkiye koşullarında fiyatları pek pahalı değil ama.
lensi dedi: Hocam araştırdım bayağı pahlıymış bunu korsan olanından indireblilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam korsan sürümüne falan hiç bakmadım varsa bir deneyin isterseniz denemekten zarar gelmez şu anki Türkiye koşullarında fiyatları pek pahalı değil ama.