Bakamıyorsun, zaten 400 veya 800 robux alırsan 3D secure atmıyor. Kartı girip alıyorlar sonra millete ucuz diye satıyorlar.Katılıyorum kim nasıl elde etti ona mı bakıyoruz ?
Bakamıyorsun, zaten 400 veya 800 robux alırsan 3D secure atmıyor. Kartı girip alıyorlar sonra millete ucuz diye satıyorlar.Katılıyorum kim nasıl elde etti ona mı bakıyoruz ?
Bakamıyorsun, zaten 400 veya 800 Robux alırsan 3D Secure atmıyor. Kartı girip alıyorlar sonra millete ucuz diye satıyorlar.
Siz bilirsiniz tabii, robux hesabınıza geçip bir süre sonra iade olunca konu açmayın diye diyorum.Bakıyorum demiyorum kim nasıl etti ona mı bakıyoruz diyorum bana ne yani satılan her telefon IMEI'si çalınmayacak diye bir şey mi var bana ne ucuzsa ucuz.
Siz bilirsiniz tabii, Robux hesabınıza geçip bir süre sonra iade olunca konu açmayın diye diyorum.
İyi o zaman, devam edinHiçbir sorun yaşamadım kardeşime aldım 1K Robux sorunsuzca kullandım.
Gelmiyor onda hata veriyor hocamGelir, neden gelmesin? Site üzerinden dolar olarak al.
peki site üzerinden kart ile alırsak gelir mi?Google play üzerinden alınacaksa ülke hatası veriyor.
Parayı çekerse alabilirsiniz, hiç denemedim.peki site üzerinden kart ile alırsak gelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.