VPN ile Steam'den satın alım yapmak ban sebebi mi?

Yer
Karolinska University Hospital, Solna, İsveç
Daha fazla  
Evet arkadaşlar biliyorsunuz DC yasak. Ben de DC açmak için VPN kullanıyordum. Ve VPN açık olduğunu unuttum. BF6 satın almak istedim ve VPN açık olduğu için Ukrayna para birimi ile satın aldı. Bu arada VPN Ukrayna konumundaydı. İlk defa böyle bir şey oldu, Steam ban atar mı? İade oluştururum onda sorun yok, ne yapmam lazım, yardım eder misiniz? Steam'den çok kez alışveriş yaptım, çok para harcadım, ban yemesini istemiyorum. Hiç VPN açıkken satın alım yapmadım öyle bir niyetim de olmadı.

Ban olsaydı, dolara geçmeden önce Steam kuru 10TL'ye sabitlenmezdi.

Zamanında Arma 3 için yapmıştım hiçbir şey olmamıştı.

Bir şey olmaz. Ben hep öyle yapıyorum. Yani sistem genelinde hep VPN açık kullanıyorum çoğu zaman. Dolayısıyla Steam'den pek çok kez farklı konumlardan satın alım yapmışımdır.

Hocam bilmediğimden soruyorum bu aldığınız oyunun fiyatını değiştirmiyor mu?

Bir şey olmaz. Ben hep öyle yapıyorum. Yani sistem genelinde hep VPN açık kullanıyorum çoğu zaman. Dolayısıyla Steam'den pek çok kez farklı konumlardan satın alım yapmışımdır.
Ama benim ülke konumu ukranyada kaldı. O sorun oluşturmaz inşallah. Steam hesap detaylarında ülke ukranya olarak gözüküyor. DC yasaklamasalar bu sorunla hiç karşılaşmayacaktım. DC ne zaman yasaklandı mecburen VPN satın aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…