Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.642 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #1 VPN ile televizyona görüntü yansıtabilir miyim?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 6 Mart 2022 #2 VPN ile değil ama SmartScreen özelliği varsa yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 6 Mart 2022 #3 Dediğiniz şey VPN açık iken ekran yansıtma ise olmaz. VPN'in ne demek olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Artı 0 Eksi
Dediğiniz şey VPN açık iken ekran yansıtma ise olmaz. VPN'in ne demek olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.
KS KS Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.642 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #4 Serdar T dedi: VPN ile değil ama SmartScreen özelliği varsa yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... VPN açık şekilde tabletten girip TV'den izlemek için. Artı 0 Eksi
Serdar T dedi: VPN ile değil ama SmartScreen özelliği varsa yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... VPN açık şekilde tabletten girip TV'den izlemek için.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 6 Mart 2022 #5 Tablette VPN açın, sonra televizyona normal şekilde yansıtın olacaktır. @Paul Walker Artı 0 Eksi
KS KS Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.642 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #6 Serdar T dedi: Tablette VPN açın, sonra televizyona normal şekilde yansıtın olacaktır. @Paul Walker Genişletmek için tıkla... Az önce denedim siyah ekranda kalıyor:| Artı 0 Eksi
Serdar T dedi: Tablette VPN açın, sonra televizyona normal şekilde yansıtın olacaktır. @Paul Walker Genişletmek için tıkla... Az önce denedim siyah ekranda kalıyor:|
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 6 Mart 2022 #7 Televizyon mu tablet mi? Tekrar deneyin, nasıl yansıttınız? Artı 0 Eksi
KS KS Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.642 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #8 Serdar T dedi: Televizyon mu tablet mi? Tekrar deneyin, nasıl yansıttınız? Genişletmek için tıkla... VPN'yi açıp ekran yayını ile bağlandım. Artı 0 Eksi
Serdar T dedi: Televizyon mu tablet mi? Tekrar deneyin, nasıl yansıttınız? Genişletmek için tıkla... VPN'yi açıp ekran yayını ile bağlandım.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 6 Mart 2022 #9 Paul Walker dedi: VPN'yi açıp ekran yayını ile bağlandım. Genişletmek için tıkla... Ekran yayını için aynı internet gerekir VPN başka bir internete bağlandığı için olmaz. Artı 0 Eksi
Paul Walker dedi: VPN'yi açıp ekran yayını ile bağlandım. Genişletmek için tıkla... Ekran yayını için aynı internet gerekir VPN başka bir internete bağlandığı için olmaz.
KS KS Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.642 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #10 Xcylde dedi: Ekran yayını için aynı internet gerekir VPN başka bir internete bağlandığı için olmaz. Genişletmek için tıkla... Televizyondan acabilir miyim VPN? Artı -1 Eksi
Xcylde dedi: Ekran yayını için aynı internet gerekir VPN başka bir internete bağlandığı için olmaz. Genişletmek için tıkla... Televizyondan acabilir miyim VPN?