VPN ile Valorant oynarken VPN'in Discord'da kullanılmasını devre dışı bırakmak mümkün mü?

Hocam 8.8.8.8 daha iyi değil mi, daha hızlı tepkime süresi var die biliyorum.
8.8.8.8 googleın 1.1.1.1 cloudflarein. Cloudflare genel olarak daha hızlı oluyor. Yanlış değilsem cloudflare 10ms civarı google ise 30-40 civarıydı

Onu nasıl kullanabilirim?
Dns ayarlarında birinci kısmı 8.8.8.8, ikinci kısmı 8.8.4.4 olarak doldurmanız gerekmekte. İnternette dns değiştirme pc yazarsanız çıkar videolar

Aynı şekilde uygulamayı indirmeden direk cloudflare dnsini de ayarlayabilirsiniz. O ise birinci kısımda 1.1.1.1 ikinci kısımda 1.0.0.1

Onu nasıl kullanabilirim?

Hocam modemin arayüzünden değişebilirsin tüm cihazları etkilesin istiyorsan, yapamıyorsan denetim masası>ağ ve internet>ağ bağlantıları>wifi adaptörüne sağ tıkla>özellikler>orada tcp/ıpv4 olması lazım çift tıkla aşağıya bakarsan DNS değişme yerini görürsün.

Hocam neden herkes PC'den ayarlıyor ki ben modemden değiştim DNS'i çok rahat oluyor.

Bazı modemler/sağlayıcılar desteklemiyor garip bir biçimde. Ayarlasan bile çalışmıyor o dns. Hem modem arayüzü biraz daha karışık bir yer öyle şeylere gerek olmadıkça kalkışmanın iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum.

soruna çözüm buldun mu bende lüp diye aldım vpn i bi işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…