VPN kapalıyken kredi kartı bilgileri girmek

Sherly

Hectopat
VPN kullanıyorum. VPN kapalıyken kredi kartından bir şey aldım. Ertesi gün aklıma VPN'in ağ izleme özelliği aklıma geldi ve hemen sildim. VPN kapalıyken bir şey olur mu sizce ve VPN açtığımda eski verileri görüntüleyebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
VPN kapalıyken kredi kartı bilgilerinizin gittiği trafik VPN sunucularından geçmediğinden sıkıntı olmaz. Alışveriş işlemleriniz bittikten sonra VPN servisinizi açtığınızda VPN kullanmadığınız zamandaki eski ağ trafiğinize ulaşamayacaklarından bir sıkıntı olmayacaktır.

Bu tarz alışveriş işlemlerinden önce açık bir ağda değilseniz veya toplu alanlardaki ağlara bağlı değilseniz VPN kullanmayın ve ilgili kart bilgilerini gireceğiniz sitelere HTTPS üzerinden bağlandığınızdan emin olun.

İyi sosyaller.

Hangi VPN programini kullaniyorsun?
Alisverisi 3D Security kullanarak mi yaptin?

Normalde VPN ag izleme ozelligi ile senin gonderdigin paket detaylarini bir yere kaydetmez. Yuksek ihtimalle bir tehdit altinda degilsin. Ama sen yine de periyodik olarak kredi kartinin provizyondaki islemlerini kontrol et.

Normalde VPN ag izleme ozelligi ile senin gonderdigin paket detaylarini bir yere kaydetmez. Yuksek ihtimalle bir tehdit altinda degilsin. Ama sen yine de periyodik olarak kredi kartinin provizyondaki islemlerini kontrol et.
Evet 3d Security özelliğiyle yaptım

SuperVpn

VPN kapalıyken kredi kartı bilgilerinizin gittiği trafik VPN sunucularından geçmediğinden sıkıntı olmaz. Alışveriş işlemleriniz bittikten sonra VPN servisinizi açtığınızda VPN kullanmadığınız zamandaki eski ağ trafiğinize ulaşamayacaklarından bir sıkıntı olmayacaktır.

Bu tarz alışveriş işlemlerinden önce açık bir ağda değilseniz veya toplu alanlardaki ağlara bağlı değilseniz VPN kullanmayın ve ilgili kart bilgilerini gireceğiniz sitelere HTTPS üzerinden bağlandığınızdan emin olun.

İyi sosyaller.
Eyvallah saolasın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı