Lowensbad Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #1 Merhaba VPN kapattım ama hala başka ülkede bağlı durumda. Ne yapmam gerekiyor?
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 20 Mayıs 2024 #2 Lowensbad dedi: Merhaba VPN kapattım ama hala başka ülkede bağlı durumda. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı veya tarayıcıyı kapatıp tekrar açmayı dener misin.
Lowensbad dedi: Merhaba VPN kapattım ama hala başka ülkede bağlı durumda. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı veya tarayıcıyı kapatıp tekrar açmayı dener misin.
U umut0018 Femtopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #3 Uygulamayı (telefon ise) tekrar yükleyip, bağlanıp ve tekrar çıkıp kontrol edebilirsiniz. Olmaz ise başka bir yol bilmiyorum.
Uygulamayı (telefon ise) tekrar yükleyip, bağlanıp ve tekrar çıkıp kontrol edebilirsiniz. Olmaz ise başka bir yol bilmiyorum.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.705 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #4 Masaüstü veya telefon üzerinden VPN konumu açık kaldı ise tek yapmanız gereken cihazları uçak modunda aç kapa yapın sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.
Masaüstü veya telefon üzerinden VPN konumu açık kaldı ise tek yapmanız gereken cihazları uçak modunda aç kapa yapın sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.