VPN kapatılınca internet gitti

PanMan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar VPN açtım kullandım sonra kapattım ve PC de İnternet gitti. Telefonlarda falan var modemi aç kapa yaptim PC yeniden başlattım hatta VPN'yi bile sildim ama düzelmedi. Ethernet kablosu girdiği yer kırmızı ışık yanıp sönüyor.

Konunun vpn ile uzaktan yakından bir alakası yok. Kabloyu değiştirebilir veya modemin tarafındaki kablo gevşemiş mi diye bakabilirsin.

Hangi VPN'i kullandınız? Ben yaklaşık 3 senedir düzenli VPN kullanıcısı olarak bir problem yaşamadım. Eğer goodbydpı ise format atmanız gerekebilir.

Konunun VPN ile uzaktan yakından bir alakası yok. Kabloyu değiştirebilir veya modemin tarafındaki kablo gevşemiş mi diye bakabilirsin.

Goodbydpı bilgisayarın Wi-Fi ayarlarıyla oynayabiliyor ve bozabiliyor. Kaspersky kullanan kullanıcılarda da yaşadık. Maalesef sonu formatla bitti.

Olabilir ama ethernet portunun kırmızı yanması donanımsal bir uyarı bildiğim kadarıyla. Sorunun donanımdan kaynaklı olması yüksek ihtimal.

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

Konunun vpn ile uzaktan yakından bir alakası yok. Kabloyu değiştirebilir veya modemin tarafındaki kablo gevşemiş mi diye bakabilirsin.
O zaman çok garip bir tesadüf çünkü kapattığım anda gitti

Hotspot Shield VPN diye bir VPN Microsoft Store'den indirmiştim.

H
Proxy açılmış olabilir onu da kontrol et.
Hocam o işlerden çok anlamam proxy nedir

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Deneyeceğim

Son düzenleme:
O zaman çok garip bir tesadüf çünkü kapattığım anda gitti

Hotspot Shield VPN diye bir VPN Microsoft Store'den indirmiştim.

H

Hocam o işlerden çok anlamam proxy nedir

Deneyeceğim
Bir ara onu tarayıcıdan kullandım sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…