bk.kyck

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, dün internetimde bir sıkıntı olmadan normal olarak kullanabiliyordum. Bilgisayardan Urban VPN'yi kullanacaktım, Update yaptı ve benden bilgisayarın komuta sisteminden izin istedi ben de bilgisayara kötü bir şey yapar diye kortuğumdan, kabul etmedim. Bir şey olmaz diye VPN açtım fakat 3 dakika sonra bir anda internetim kesildi. Sonra gidip 2 kere modemi aç kapa yaptıktan sonra fark ettim ki DSL ışığı yanıp sönüyor ve internet ışığı da yanmıyor (modem TP-Link VR300). Acaba VPN yaptığı güncelemeye izin vermediğim için DSL bozmuş olabilir mi, ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?

Saat kaç gibi gitti internetiniz?

DSL'in sorunu bununla alakası yok. DSL o tarz şeyler ile gitmez.

Saat kaç gibi gitti internetiniz?

DÜn gece 12 de gitti. Yani kablolarında da bir sıkıntı yok. Modem de yeni 3 sen önce aldık.

DSL'in sorunu bununla alakası yok. DSL o tarz şeyler ile gitmez.
Hmm anladım.O zaman internet sağlayıcımdan mı kaynaklanıyor yani ttnet kullanıyorum ben.Onlardan kaynaklanmış olabilir mi ? Dün beni yeni modem ister misin diye aradılar ama ben kabul etmedim modem yeni olduğu için çünkü ben bundan önce 2 kere modem değiştirdim modeminiz eski dedikleri için.Şuan da onlar verdikleri modemi değil de teknosan kendi aldığım modemi kullanıyorum.

Dün gece 12 de gitti. Yani kablolarında da bir sıkıntı yok. Modem de yeni 3 sen önce aldık.
Gece olduysa genelde bakım vb. gibi sebepler için kısa süreli kesintiler yapıyorlar diye biliyorum. Dün gece yarısı benim de kısa süreliğine gitti (20 dk falan) TT altyapısı kullanıyorum. Sabahları hiç gitmiyor.

Anladım ama benimki gece 12 de gitti şuan hala yok.Cevapın için teşekkür ederim yine de.

Çözüm buldun mu
Merhaba, Evet asıl sorun internet alt yapı kabloların eski olmasından kaynaklanıyormuş.Evimize gelen teknik servis kablolarımızı yenilememizi istedi.Bizde yeniledik fakat internet çok yavaş olunca başka bir internet sağlayıcıya geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…