esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.171 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #11 glikojen dedi: Hocam bu konuyu arkadaşım için açtım, arkadaşım Türkiye'de yasaklanmış bir p*rno sitesinden p*rno izlemiş. Başı belaya girer mi? Genişletmek için tıkla... Tüm +18 siteler Türkiye'de yasaklanıyor. Sanmıyorum. Kesin cevapta vermek istemiyorum.
glikojen dedi: Hocam bu konuyu arkadaşım için açtım, arkadaşım Türkiye'de yasaklanmış bir p*rno sitesinden p*rno izlemiş. Başı belaya girer mi? Genişletmek için tıkla... Tüm +18 siteler Türkiye'de yasaklanıyor. Sanmıyorum. Kesin cevapta vermek istemiyorum.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Mayıs 2022 #12 glikojen dedi: Hocam bu konuyu arkadaşım için açtım, arkadaşım Türkiye'de yasaklanmış bir p*rno sitesinden p*rno izlemiş. Başı belaya girer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öyle olsaydı ülkenin yarısı nezarette uyuyordu
glikojen dedi: Hocam bu konuyu arkadaşım için açtım, arkadaşım Türkiye'de yasaklanmış bir p*rno sitesinden p*rno izlemiş. Başı belaya girer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öyle olsaydı ülkenin yarısı nezarette uyuyordu