WorldArda31 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 138 18 Aralık 2022 #1 VPN kullanmadan uygulamalara vs giremiyorum. Herhangi bir şey indiremiyorum ne yapmam gerek?
Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 4 18 Aralık 2022 #2 WorldArda31 dedi: VPN kullanmadan uygulamalara vs giremiyorum. Herhangi bir şey indiremiyorum ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hocam internetinizde aile koruması gibi bir şey olabilir mi ?
WorldArda31 dedi: VPN kullanmadan uygulamalara vs giremiyorum. Herhangi bir şey indiremiyorum ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hocam internetinizde aile koruması gibi bir şey olabilir mi ?
WorldArda31 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 138 18 Aralık 2022 #3 Rowns dedi: Hocam internetinizde aile koruması gibi bir şey olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nasıl kapatabilirm yardımcı olabilirmisiniz?
Rowns dedi: Hocam internetinizde aile koruması gibi bir şey olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nasıl kapatabilirm yardımcı olabilirmisiniz?