Öncellikle iyi sosyaller diliyorum. Az önce ilk defa Torrent kullandım. Antivirüs, VPN gibi her şeyi kurdum fakat Torrent'i indirmeye başlamadan önce VPN açmayı unuttum. Acemiliğimize denk geldi. Herhangi bir sorun olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Tekrar iyi sosyaller.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Şuanda zaten qBitTorrent kullanıyorum. Çok küçükken uTorrent indirdiğimde hiçbir şey anlamadan silmiştim. Bu uygulamayı daha çok beğedim. Daha sade ve basit.
Hiçbir şey olmaz. Korsan içerik yüklemekten ceza alacağınızı düşünüyorsanız da almazsınız. O halde Türkiye'nin yarısından fazlasının ceza alması gerekirdi.
qBitTorrent kullanıyorum. Daha ilk defa kullandığım için indirme hızının işlevini tam olarak bilmiyorum. Şuanda %20'de 8 GB'lik bir dosyayı 1 saat diye gösteriyor şuanda.
Hiçbir şey olmaz. Korsan içerik yüklemekten ceza alacağınızı düşünüyorsanız da almazsınız. O halde Türkiye'nin yarısından fazlasının ceza alması gerekirdi.
@Laencil, rica ederim. Muhtemelen sorma sebebiniz bu. Ülkemizde dijital ortamdaki telif hakkına pek dikkat edilmiyor. Avrupa'da bu konuda oldukça katılar da ülkemizde, korsan oyun indirmekten ceza alan görmedim.
@Laencil, rica ederim. Muhtemelen sorma sebebiniz bu. Ülkemizde dijital ortamdaki telif hakkına pek dikkat edilmiyor. Avrupa'da bu konuda oldukça katılar da ülkemizde, korsan oyun indirmekten ceza alan görmedim.
Birkaç tane Torrent sitesinde VPN kullanılmadan indirmeyin gibi uyarılar gördüm. Sanırım dediğiniz gibi yabancı ülkelerde torrent kullanımı negatif karşılanıyor. Hal böyle ki bende böyle bir hata yapınca sormak istedim açıkcası. Tekrar yanıtladığınız için teşekkür ederim.