VPN kullanmadan tüm sitelere girebiliyorum

VPN açmadan giremez miyim bunlara hocam.

@ar_g hocamın yaptığının aynısını yaparsam suç sayılır mı? Benim de bağlantım sansürlü.

Olay DNS ise bi oyunda hata aldığım için bi yt videosu DNS i 1.1.1.1 ve 1.1.4.4 e ayarla demişti ondan oluyor herhalde
Dediğim gibi eğer Türkcell mobil veride denersen bunu keserler. Türknette ise direkt modemde 1.1.1.1 DNS i ayarlı, kafam rahat :}

@ar_g hocamın yaptığının aynısını yaparsam suç sayılır mı? Benim de bağlantım sansürlü.
Yapabilirsen sorun olmaz.

5/5 hocam iyi mi kötü mü?

VPN açmadan giremez miyim bunlara hocam.
  1. Türk Telekom.
  2. Türk Telekom Mobil.
  3. Turkcell.
  4. Turkcell Superonline.
  5. Türksat.
  6. Vodafone.
  7. Vodafonenet
  8. KKTCell.
  9. KKTC Telsim.
  10. KKTC Telekomünikasyon Dairesi
  11. KKTConline (Kuzey Kıbrıs'daki Turkcell Superonline).
  12. MEB Fatih.
Kullanıyorsanız evet.

pc de kullandığım ağa (turknet) mobilden girince o sitelere giremiyorum pc kaynaklı bişey olabilir mi?

pc de kullandığım ağa (turknet) mobilden girince o sitelere giremiyorum pc kaynaklı bişey olabilir mi?
Hocam daha önceden bilgisayarda DNS adresinizi değiştirdiğinizi söylemiştiniz, telefondan da değiştirirseniz sansür kalkar.

Öyle bir suç yok. Bağlanıyorsa yapın. Bağlanmıyorsa Cloudflare Warp yükleyip öyle deneyin. Yine olmazsa VPN önerisi yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…