Çözüldü VPN nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

funchasetr

Megapat
Daha fazla  
Noxplayer yüklerken yanlışlıkla VPN ve antivirüs kurdum Denetim Masası'ndan kaldırdım ek yüklenen programları kaldırdım ancak Görev Yöneticisi'nden işlemler kısmında VPN hizmeti gözüküyor. Çalışmıyor sanırım ama bunu nasıl kaldırabilirim?

Dosya Ekleri

• dsadsadsa.PNG
    2,4 KB · Görüntüleme: 213
Çözüm
Başlangıçta o VPN varsa kaldırın.
Arama yerine "MSConfig" yazıp hizmetler kısmına girin.
Tüm Windows hizmetlerini gizleye basıp oradan VPN ile alakalı servisin tikini kaldırıp Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Başlangıçta o VPN varsa kaldırın.
Arama yerine "MSConfig" yazıp hizmetler kısmına girin.
Tüm Windows hizmetlerini gizleye basıp oradan VPN ile alakalı servisin tikini kaldırıp Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başlangıçta yok hocam
sağ tık dosya konumu aç de fotoğraf atsana
C de programfiles klasörüne reasonlabs klasörürünün içinde common ve vpn adlı 2 dosya var

Vpni kullanmıyorum şuan değil mi onu nasıl anlarım

ip sorgu yaz googleye sorgulaya bas sonra
kendi ip mi gördüm de ne yazması lazım orda

Hocam dediğinizi yaptım görev yöneticisinin işlemler kısmından gitti. Teşekkür ederim, hizmetler kısmında ise böyle gözüküyor üstteki client çalışıyor sorun olmaz değil mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    4,1 KB · Görüntüleme: 138

Hayır olmaz, lütfen yorumumdaki rapor tuşuna basıp cevap çözüm olarak işaretleyip raporlar mısınız çözümü, çok minnetar olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…