iTheZaiC Decapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Merhaba, bana bir VPN lazım. Bazı VPN'ler kullandım işimi yapamdım. Bana VPN önerebilir misiniz?
Predeous Decapat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 59 Yer Molineux Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #2 Touch VPN en güveniliri hocam. 1 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun olmadı.
ZalimAga27 Decapat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 170 Çözümler 1 Yer Samanyolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2021 #3 iTheZaiC dedi: Merhaba, bana bir VPN lazım. Bazı VPN'ler kullandım işimi yapamdım. Bana VPN önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Proton 1 numara.
iTheZaiC dedi: Merhaba, bana bir VPN lazım. Bazı VPN'ler kullandım işimi yapamdım. Bana VPN önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Proton 1 numara.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 17 Mayıs 2021 #4 iTheZaiC dedi: Merhaba, bana bir VPN lazım. Bazı VPN'ler kullandım işimi yapamdım. Bana VPN önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Secure VPN veya Touch VPN öneririm.
iTheZaiC dedi: Merhaba, bana bir VPN lazım. Bazı VPN'ler kullandım işimi yapamdım. Bana VPN önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Secure VPN veya Touch VPN öneririm.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 17 Mayıs 2021 #5 VPN kullandım işimi yapamadım diye belirtince de... Tarayıcılara ek olarak yüklenen VPN önerebilirim. Chrome için CyberGhost, Opera.
VPN kullandım işimi yapamadım diye belirtince de... Tarayıcılara ek olarak yüklenen VPN önerebilirim. Chrome için CyberGhost, Opera.
iTheZaiC Decapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #6 Hocam ben bir ara open VPN kullanmıştım. Bilgisayarımı kastırdı. Lütfen bana indirme linklerini yolar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2021
Hocam ben bir ara open VPN kullanmıştım. Bilgisayarımı kastırdı. Lütfen bana indirme linklerini yolar mısınız?
M3er4T Decapat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #7 Eğer paran var ise Express VPN al fakat ücretsizler hakkında pek bilgim yok.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 4 Haziran 2021 #8 Digitalocean ya da Hetzner'den VPS serveri alıp kendi VPN'ya da proxy serverini kurmanı öneririm YouTube'da nasıl yapabileceğini adım adım anlatıyorlar ve gizlilik olarak satın alıcağın VPN sağlayıcılardan çok daha iyi bir seçenek olur. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2021
Digitalocean ya da Hetzner'den VPS serveri alıp kendi VPN'ya da proxy serverini kurmanı öneririm YouTube'da nasıl yapabileceğini adım adım anlatıyorlar ve gizlilik olarak satın alıcağın VPN sağlayıcılardan çok daha iyi bir seçenek olur.