T TechnologyWins Zeptopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #11 TekAdam dedi: Değil ama online oyunlarda bir miktar ping arttırıyor. Bir de bazı sitelerde "ben robot değilim" doğrulaması çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Peki DNS zehirlenmesinden korkmalı mıyım? Bu durumla bir ilgisi olabilir mi?
TekAdam dedi: Değil ama online oyunlarda bir miktar ping arttırıyor. Bir de bazı sitelerde "ben robot değilim" doğrulaması çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Peki DNS zehirlenmesinden korkmalı mıyım? Bu durumla bir ilgisi olabilir mi?
T TekAdam Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 527 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #12 MrPabl0o dedi: Vallahi bende bilmiyorum adamlar canları sıkılınca mesajı değiştiriyor siliyor. Genişletmek için tıkla... Moderatöre AKP'li dediğim için moderatöre hakaretten 1 yıl ban yedim. Moderatörlerde çok fazla mantık aramamak lazım.
MrPabl0o dedi: Vallahi bende bilmiyorum adamlar canları sıkılınca mesajı değiştiriyor siliyor. Genişletmek için tıkla... Moderatöre AKP'li dediğim için moderatöre hakaretten 1 yıl ban yedim. Moderatörlerde çok fazla mantık aramamak lazım.
MrPabl0o Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 56 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #13 TekAdam dedi: Moderatöre AKP'li dediğim için moderatöre hakaretten 1 yıl ban yedim. Moderatörlerde çok fazla mantık aramamak lazım. Genişletmek için tıkla... Bazen yanlış yazı yazınca bana 1-2 gün ban atıyorlardı.
TekAdam dedi: Moderatöre AKP'li dediğim için moderatöre hakaretten 1 yıl ban yedim. Moderatörlerde çok fazla mantık aramamak lazım. Genişletmek için tıkla... Bazen yanlış yazı yazınca bana 1-2 gün ban atıyorlardı.