Rehber VPN olmadan kısıtlamaları aşmak ( Instagram,Wattpad,Roblox)

technodrk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bildiğiniz üzere devlet çeşitli sebepleri bahane göstererek bazı popüler uygulamaları kapattı. Ancak ben bu sorunlardan etkilenmemiştim. Nasıl böyle olduğunu düşünürken, cihazımda özel DNS (Private DNS) in aktif olduğunu fark ettim. Sonra DNS özelliğini kapattığımda o sitelere benim de erişim sağlayamadığımı gördüm. Ben de bundan yola çıkarak sizlere bu kısıtlamalardan nasıl VPN'siz bir şekilde kurtarabileceğinizi göstermek istiyorum.

1. Bölüm: Yalnızca web tarayıcılarından erişim sağlamak

(Chromium tabanlı tarayıcılar: Chrome, Brave, Opera, Microsoft Edge, Arc Browser gibi)

Adımlar:

1. Chrome'un sağ üst köşesindeki "daha fazla" düğmesine (3 dikey nokta) tıklayın.
2. "Ayarlar..."ı seçin.
3. Sağ taraftaki panelde "Gizlilik ve Güvenlik"e tıklayın.
4. "Güvenlik"e tıklayın.
5. "Gelişmiş" bölümüne gidin.
6. Etkinleştirmek için "Güvenli DNS kullan" düğmesini tıklayın.
7. İstediğiniz DNS sağlayıcısını seçebilirsiniz.

Video ile gösterim:

• Google Chrome: [
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
    ]
  • Opera: [
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    ]

Bu yöntemle yalnızca tarayıcıdan girdiğinizde sitelere erişim sağlayabilirsiniz.

Peki, tüm programlarda kullanmak istersek:

• Android için (Android 9 ve üst sürümler): [
    ]
  • Android için (Android 8 ve alt sürümler): Rethink DNS uygulaması [Downloads | Rethink]

Kullanım Videosu: [
- Windows 10 ve 11: [

Bu benim ilk paylaşımım anlayışınız için teşşekür ederim
Ek bilgi eğer vodafone bir hat kullanıyorsanız
  • Android için (Android 9 ve üst sürümler ) sistemi mobil internetde çalışmaz bunun için
  • Rethink DNS uygulamasını deneyebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
one.one.one.one sitesinden de yapılabilir güzel rehber olmuş eline sağlik

Senin gibi adamlara az raslanır kral iyiki varsın artık roblox oynayabilecem

Hiçbir şekilde çalışmıyor acaba benim internetimle mi alakalı?

Adresi girdikten sonra aç kapa yapmayı denediniz mi ve hangi site üzerinde çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…