Rehber VPN olmadan kısıtlamaları aşmak ( Instagram,Wattpad,Roblox)

Instagram'da çalışmıyor. Ethernet ile bağlıyım kabloyu söküp tekrar mı takayım?

İlk önce DNS adresini yazdığınız bölümde bir kaydet butonu var mı diye kontrol edin eğer yok ise tarayıcıyı kapatıp tekrar aç mayı deneyin ben Brave Firefox ve chromda denedim hepsinde de çalışmıştı.

Instagram'da çalışmıyor. Ethernet ile bağlıyım kabloyu söküp tekrar mı takayım?

Veya oradaki listede bulununan Cloudflare sunucusunuz seçebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini denedim yine de açılmıyor. Benimle alakalı bir sorun mu acaba? İnternet sağlayıcım ile ilgili vs.

Hepsini denedim yine de açılmıyor. Benimle alakalı bir sorun mu acaba? İnternet sağlayıcım ile ilgili vs.

Hocam bende sorunu anlayamadım özür dilerim.
Eğer bilgisayarda Edge yüklüyse oradan deneseniz sizi biraz rahatsız eder ama denemek için değebilir.

Bilgisayar üzerinden DNS ayarlarını değiştirdim fakat hala giriş sağlayamıyorum. Windows 11 kullanıyorum ve internet sağlayıcım Superonline.

Ben de Roblox oynayacagım site açılıyor uygulama açılmıyor PC'den Wi-Fi Ethernet değil.

Ben de Roblox oynayacagım site açılıyor uygulama açılmıyor PC'den Wi-Fi Ethernet değil.

Hocam DNS işlemlerini yalnızca web tarayıcısında yapmadınız değil mi?

WARP uygulaması ile Turkcell ve Vodafone veri hattından bağlantı kurulmuyor. Bunu Recep Baltaş da paylaştı. Yanlış bilgi vermeyin!

Arkadaşlar eğer bu servis sağlayıcıları kullanıyorsanız DNS de problem yaşayabilirsiniz.
Superonline dahildir.

Benim internet sağlayıcım
Hocam DNS işlemlerini yalnızca web tarayıcısında yapmadınız değil mi?

Arkadaşlar eğer bu servis sağlayıcıları kullanıyorsanız DNS de problem yaşayabilirsiniz.
Superonline dahildir.
Benim internet sağlayıcım Türk Telekom dns değiştirdiğim halde robloxa giriş yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…