Biliyorsunuz Roblox yasaklandı ve hala açılmadı. Bu nedenle de VPN ile oyuna giriyorum fakat VPN ile girince internet doğru düzgün çekmiyor ve oynanamıyor. Mobilden VPN olmadan oyuna nasıl girebilirim?
Nasıl değişebilirim?DNS değişebilirsiniz ama işe yaramayabilir.
Dns deneyin fakat tam olarak olmayabiliyor.Biliyorsunuz Roblox yasaklandı ve hala açılmadı. Bu nedenle de VPN ile oyuna giriyorum fakat VPN ile girince internet doğru düzgün çekmiyor ve oynanamıyor. Mobilden VPN olmadan oyuna nasıl girebilirim?
Biliyorsunuz Roblox yasaklandı ve hala açılmadı. Bu nedenle de VPN ile oyuna giriyorum fakat VPN ile girince internet doğru düzgün çekmiyor ve oynanamıyor. Mobilden VPN olmadan oyuna nasıl girebilirim?
3 gündür giriyorum sorun çıkmadı. Öyle bir durum yok hocam.Robloxa VPN ve VPN dışında girerseniz banlanabilirsiniz. Developerlar önermiyor.
Hemen söyleyim hangi telefon markası veya tabletmi ?Biliyorsunuz Roblox yasaklandı ve hala açılmadı. Bu nedenle de VPN ile oyuna giriyorum fakat VPN ile girince internet doğru düzgün çekmiyor ve oynanamıyor. Mobilden VPN olmadan oyuna nasıl girebilirim?
RedmiHemen söyleyim hangi telefon markası veya tabletmi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.