Evet daha önce proton indirmiştim premium olmadığı için rafa kaldırdım tekrar girmek istediğimde captcha gelmedi internet sitelerine erişim yapılamıyor ülkemizden, opera tarayıcı vpnle giriş yapabiliyorum. sorunun pcmde vpn yüklü olmamasından kaynaklı olduğunu düşünüp nord vpn indirmek istedim ama onun setup'ı direkt yarıda kesiliyor.
Sorum şu önerdiğiniz direkt indirip tıklayıp kullanabileceğim vpn var mı?
bir de DNS değiştirme bilgisayarımda işe yaramıyor, ıp değiştirmeyi çözemedim internette yabancı ülkelerin ipsi var ama Bağdaştırıcı ayarlarından alt alta olan 3 kutucuğu nasıl dolduracağımı bulamadım yardımcı olur musunuz?
Yasaklı sitelere girmek için goodbyedpi deneyebilirsiniz. Sürekli kullandığım bir programdır kendisi.(Türkiye'de o kadar fazla gereksiz yasaklanan site var ki)
Yasaklı sitelere girmek için goodbyedpi deneyebilirsiniz. Sürekli kullandığım bir programdır kendisi.(Türkiye'de o kadar fazla gereksiz yasaklanan site var ki)
Bilgisayarı DPI protokolünden bağımsız hale getiriyor. VPN gibi lokasyonunuzu ve ipnizi değiştirmez fakat bütün sitelere girebilirsiniz. Hem de internetinizde hız kaybı olmadan.
VPN indirmek için TOR kullan diyeceğim, ama onun sitesi de yasaklı. Çok mecbur kalırsan Onion Project destekle emaille iletişime geçersen sana çalışan indirme bağlantısı yollayabiliyorlar.