emir1256t Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 64 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Sadece Microsoft Store üstünden VPN'leri kullanmak istiyorum tüm baktığım VPN'ler sonradan abonelik oluyor ama bunda sadece 14 TL vererek galiba sonsuza dek kullanabiliyoruz. Sizce güvenli mi alınır mı?
Sadece Microsoft Store üstünden VPN'leri kullanmak istiyorum tüm baktığım VPN'ler sonradan abonelik oluyor ama bunda sadece 14 TL vererek galiba sonsuza dek kullanabiliyoruz. Sizce güvenli mi alınır mı?
D Denizz513 Centipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #2 Hocam bence onun yerine WARP kullansanız daha güvenli olur veya onun yerine Kaspersky VPN vb. önerebilirim PC için.
Hocam bence onun yerine WARP kullansanız daha güvenli olur veya onun yerine Kaspersky VPN vb. önerebilirim PC için.
emir1256t Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 64 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 Denizz513 dedi: Hocam bence onun yerine WARP kullansanız daha güvenli olur veya onun yerine Kaspersky VPN vb. önerebilirim PC için. Genişletmek için tıkla... Hocam önerebileceğin Microsoft Store'de olan ücretsiz yani 7 gün sonra abone ol falan gibi olmayan VPN'ler var mı?
Denizz513 dedi: Hocam bence onun yerine WARP kullansanız daha güvenli olur veya onun yerine Kaspersky VPN vb. önerebilirim PC için. Genişletmek için tıkla... Hocam önerebileceğin Microsoft Store'de olan ücretsiz yani 7 gün sonra abone ol falan gibi olmayan VPN'ler var mı?
D Denizz513 Centipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #4 emir1256t dedi: Hocam önerebileceğin Microsoft Store'de olan ücretsiz yani 7 gün sonra abone ol falan gibi olmayan VPN'ler var mı? Genişletmek için tıkla... WARP var hocam ancak Microsoft Store'de var mı bilmiyorum kendi sitesinden indirebilirsiniz. emir1256t dedi: Hocam önerebileceğin Microsoft Store'de olan ücretsiz yani 7 gün sonra abone ol falan gibi olmayan VPN'ler var mı? Genişletmek için tıkla... WARP ile hız sıkıntısı yaşayan görmedim ben daha ve o senin ilk gönderdiğin VPN'den en az 1000 kat daha guvenlidir hocam.
emir1256t dedi: Hocam önerebileceğin Microsoft Store'de olan ücretsiz yani 7 gün sonra abone ol falan gibi olmayan VPN'ler var mı? Genişletmek için tıkla... WARP var hocam ancak Microsoft Store'de var mı bilmiyorum kendi sitesinden indirebilirsiniz. emir1256t dedi: Hocam önerebileceğin Microsoft Store'de olan ücretsiz yani 7 gün sonra abone ol falan gibi olmayan VPN'ler var mı? Genişletmek için tıkla... WARP ile hız sıkıntısı yaşayan görmedim ben daha ve o senin ilk gönderdiğin VPN'den en az 1000 kat daha guvenlidir hocam.