VPN super unlimited proxy sıkıntı çıkarır mı?

Denizz513

Centipat
Daha fazla  
Nasıl bir VPN'dir, log vb. tutar mı bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen tutar, paranız var ise Mullvad, yok ise ProtonVPN öneririm.

Nasıl bir VPN'dir, log vb. tutar mı bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi?

Logu her VPN tutar önemli olan ne kadar bilgi depoladığıdir AVG ve Avast 2 aylık deneme sürümü veriyor stabil bağlantısı var zaten 2 side ayni servis. ExpressVPN'de 1 hafta deneme mevcut. Ama Free takilicam deneme ile uğraşmak istemiyorum diyorsan kesinlikle proton.

İncelerken bunu buldum hocam sizce doğru mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20240809_025122.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 143
ProtonVPN güvenli vpndir playstorede ve kendi orjinal sitesinde indirdiğiniz sürece ne yazarsa yazsın güvenilirdir.

İncelerken bunu buldum hocam sizce doğru mu?

%100 garanti verilemez bunu anlamak.
İçin gecmiste bu ve benzeri durumlarda şirketi nasıl bir aksiyon aldığına bakılır no name bir VPN saglayicisina benziyor. Şu an sizin istediğiniz kriterleri sağlayan en yaygın VPN protondur proton kullanmanı tavsiye ederim.

Böyle VPN'ler, sizin IP adresinizi proxy ederek, alın teriyle çalışıp para kazanan suçlulara satıyorlar.

Hemen hemen her vpn log tutar, ücretsiz bir vpn ücretsiz bir vpn kullanmak istiyorsanız buna razı gelmek zorundasınız. Ama eğer istemiyorsanız mecbur para vermelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…