Merhaba. Veri gizliliği adına güncel bir VPN satın almaya karar verdim. Ücretsizler hakkında olumsuz haberler fazla çıkıyor. Online oyun oynamıyorum ve ping değerleri pek önemli değil o yüzden. Gizliliğin sağlanması ve hız düşümünün az olmasına yönelik bir VPN almak istiyorum. Aklımda NordVPN ve Windscribe var. Windscribe'ta sadece 1 bölge (örneğin ABD) ve sınırsız erişim ile aylık 2 dolar oluyor. Sizin başka önereceğiniz veya bu ikisinden birini tercih etmemi söylediniz var mı? Bir de dolar olan ücretlendirmeyi direkt o anki kurdan mı hesaplayarak çekerler karttan? Bankamatik kartı kullanılabilir mi? Teşekkürler.
Eğer amacınız sadece güvenlik ise Kaspersky VPN tercih edebilirsiniz. Eğer oyun oynamak istiyorsanız VPN ile, TeknoVPN alabilirsiniz. Türk yapımı ve yaklaşık 5, 6 ay boyunca kullandım. Çok da ucuz.
Eğer amacınız sadece güvenlik ise Kaspersky VPN tercih edebilirsiniz. Eğer oyun oynamak istiyorsanız VPN ile, TeknoVPN alabilirsiniz. Türk yapımı ve yaklaşık 5, 6 ay boyunca kullandım. Çok da ucuz.