EmirSkll
Centipat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Bilgisayarımda VPN değiştirme uygulaması kullanmamama rağmen bu sabahtan beri farklı VPN kullanıyormuşum haberim yoktu, taa ki LoL girene kadar giriş ekranında bağlandıktan sonra kullanıcı adı şifremi girdim ve bana "farklı VPN kullanıyorsun düzelt" gibi bir şey dedi. Ben de VPN'im farklı mı diye kontol ettim. Yasaklı birkaç siteyi denedim ve sorunsuz bir şekilde girdi. Ardından nasıl düzeltebilirim diye bir süre araştırma yaptım fakat hiç sonuç alamadım. Konuyu bilen, hakim olan veya bu işlerden anlayan arkadaşlarım, kardeşlerim bir yardımcı olun.
P. S: Ağ bağlantıları kısmında bir çözüm aradım oradan DNS değiştirme yerine baktığımda "8888" ve "8844'dü yani değişmişti onları eski haline otomatiğe döndür dedim. Bu sefer yasaklı siteler de geç açıldı normal sitelerde çook geç açıldı fakat yine oyundan aynı sorun yanıtını aldım yani VPN'im hala değişmiş durumda yardımcı olun lütfenn.
P. S: Ağ bağlantıları kısmında bir çözüm aradım oradan DNS değiştirme yerine baktığımda "8888" ve "8844'dü yani değişmişti onları eski haline otomatiğe döndür dedim. Bu sefer yasaklı siteler de geç açıldı normal sitelerde çook geç açıldı fakat yine oyundan aynı sorun yanıtını aldım yani VPN'im hala değişmiş durumda yardımcı olun lütfenn.