VPN yavaş çalışıyor

Lukatmi

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-58-52KA
Meslek
Öğrenci
Kaspersky VPN kullanıyordum. Normalde çalışıyordu ama artık VPN bağlanınca daha yavaş çalışıyor ve Wi-Fi yerine bu simge gözüküyor. WARP 1.1.1.1 denedim yine olmadı.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    151,4 KB · Görüntüleme: 41
Kaspersky VPN kullanıyordum. Normalde çalışıyordu ama artık VPN bağlanınca daha yavaş çalışıyor ve Wi-Fi yerine bu simge gözüküyor. WARP 1.1.1.1 denedim yine olmadı.
Wifi yerine gözüken o simge Ethernet kablolu bağlantısı oluyor.
Eğer kablolu internete bağlanmıyorsanız çıkmaması gerekmekte. (Sonradan öğrendim, normalmiş.)
VPN bağlayınca daha yavaş çalışması ne yazık ki normal.
Kaspersky VPN kullanmadım ama Warp VPN genel olarak çok yavaş çalışıyor.

Son düzenleme:

Evet sorun orada işte kablosuz olmasına rağmen çıkıyor sadece VPN açıldığında. Yavaşlamasından kastım eskiye nazaran şu an Roblox'a vs. giremiyor kardeşim.

Evet sorun orada işte kablosuz olmasına rağmen çıkıyor sadece VPN açıldığında. Yavaşlamasından kastım eskiye nazaran şu an Roblox'a vs. giremiyor kardeşim.
Warp ile bir yerden sonra Roblox nedenini anlamadığım bir şekilde açılmıyor.
Çevremde de aynı problemler gördüm.

VPN'ler zaten genellikle hızlı olamaz bedava çoğu para vermiyorsunuz. Size önerim VPN silip onun yerine GoodbyeDPI Türkiye indirmeniz ve DNS kurmanız bu şekilde kendi internetiniz ile hiçbir VPN'ye vb ihtiyaç duymadan yasaklı her siteye gireibilirsiniz.

WARP ile bir yerden sonra Roblox nedenini anlamadığım bir şekilde açılmıyor.
Çevremde de aynı problemler gördüm.

Çünkü internet sağlayıcıları DNS kullanmanıza izin vermiyor ve bunu engelliyor. Bu engeli goodbye DPI ile kaldırabiliyorsunuz

VPN ile bağlanınca çıkması gayet normal.

VPN ile bağlanınca çıkması gayet normal.
Ben kendi bilgisayarımda Ethernet ile bağlandığım için bilmiyordum.
Çevremde değiştini duymamıştım teşekkürler bilgi için.

Çünkü internet sağlayıcıları DNS kullanmanıza izin vermiyor ve bunu engelliyor. Bu engeli goodbye DPI ile kaldırabiliyorsunuz
Warp DNS ile bir programa girmenizi sağlamıyor VPN olduğu için öyle oluyor.
DNS ile yasaklı bir siteye giremezsiniz.
Warp'la alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum.

Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayınız. Açık bir DNS ile yasaklı her yere erişim sağlayabilirsiniz.

Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayınız. Açık bir DNS ile yasaklı her yere erişim sağlayabilirsiniz.
Benim bildiğim Warp bir VPN. Bazı yerlerde VPN bazı yerlerde de 1.1.1.1'den kaynaklı DNS falan diyorlar orası karışık bir mevzu. (çok kurcalamayalım)
OpenDNS mantığını bilmiyorum ama ben DNS değiştirerek bir siteye giremedim (benim hatam olabilir.)
Yine de Teşekkürler, siz yazdıktan sonra biraz baktım da dediğiniz gibiymiş.

WARP zaten 1.1.1.1 olarak da geçiyor hocam 1.1.1.1 bir DNS adresi bilgi kirliliği yaymayalım lütfen WARP bir DNS aracıdır zaten kendileride bunu söylüyor araştırmanızı öneririm.
DNS değiştirerek girememe sebebiniz üsttede bahsettiğim gibi Türkiye'deki internet sağlayıcıları DNS kullanmanızı istemiyor ve tespit ettiklerinde bunu engelliyor yani siz açtığınızı sanıyorsunuz ama açmamış oluyorsunuz bu engeli kaldırmak için GoodbyeDPI adında bir araç var kendim kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…