Maraza25 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G15 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2021 #1 Ben Free VPN Accounts • 100% Free PPTP and OpenVPN Service sitesine girmeye calıştıgımda bu siteye ulaşılamıyor diyor ama farklı PC'lerden girdiğimde girebiliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Ben Free VPN Accounts • 100% Free PPTP and OpenVPN Service sitesine girmeye calıştıgımda bu siteye ulaşılamıyor diyor ama farklı PC'lerden girdiğimde girebiliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Luna and Clara Picopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 166 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mart 2021 #2 Bence siz farklı bir siteye girin veya bu siteye girmeyip direk vpn indirin.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Luna and Clara dedi: Bence siz farklı bir siteye girin veya bu siteye girmeyip direk vpn indirin. Genişletmek için tıkla... Neden? VPNBook'ta uygun sunucu seçildikten sonra hızlı oluyor. Diğer PC'lerden indirip kendi PC'nize atın bir dosya yükleme servisi aracılığıyla.
Luna and Clara dedi: Bence siz farklı bir siteye girin veya bu siteye girmeyip direk vpn indirin. Genişletmek için tıkla... Neden? VPNBook'ta uygun sunucu seçildikten sonra hızlı oluyor. Diğer PC'lerden indirip kendi PC'nize atın bir dosya yükleme servisi aracılığıyla.
Maraza25 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G15 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2021 #4 Bsd Kaymak dedi: Neden? VPNBook'ta uygun sunucu seçildikten sonra hızlı oluyor. Diğer PC'lerden indirip kendi PC'nize atın bir dosya yükleme servisi aracılığıyla. Genişletmek için tıkla... ben bunu k kali linux da kullanıcam ondan (şimdi bir tane vpn dosyası buldum hallettim tşk)
Bsd Kaymak dedi: Neden? VPNBook'ta uygun sunucu seçildikten sonra hızlı oluyor. Diğer PC'lerden indirip kendi PC'nize atın bir dosya yükleme servisi aracılığıyla. Genişletmek için tıkla... ben bunu k kali linux da kullanıcam ondan (şimdi bir tane vpn dosyası buldum hallettim tşk)