VPN'le nasıl ülke değiştirilir?

hilal06

Zeptopat
Daha fazla  
Birkaç sene önce telefondan VPN ile IP adresimin Amerika'da görünmesini sağlamıştım. Sonrasında sorun olmaz diye IP adresimi tekrar Türkiye olarak değiştirmedim. Oyun içi ücretlerin hepsi dolar olarak görünüyor ve çok sorun yaşıyorum. IP adresimin tekrar nasıl Türkiye'de görünmesini sağlayabilirim?

VPN'i kapatmadın mı hala.

Birkaç yıldır VPN'i açık bırakmış olamazsınız, değil mi?

VPN programı açık değilken zaten otomatik olarak normal Türkiye IP'nize dönmüş olursunuz.

Sizin durumunuzda fiyatların Dolar olarak görünmesinin VPN'le ilgisi olmayabilir, sanmıyorum. Steam zaten Dolar'a geçti geçen yaz malum ondan olabilir eğer Steam oyunlarından bahsediyorsanız.

Diğer platformlar için ise (EA'da Dolar'a geçti ek olarak) uygulama ayarlarından kaynaklı olabilir. Fiyatı Dolar olarak gösterecek şekilde ayarlanmış olabilir.

Bahsettiğim Steam ya da EA değil. Brawl Stars ve Roblox'ta oyun içi fiyatlar herkeste TL olarak görünürken bende dolar olarak görünüyor.

İstanbul Türkiye'de görünüyor. IP adresimde sorun yok gibi görünüyor ama neden dolar olarak göründüğünü anlayamadım.

Dediğim gibi oyunları oynadığınız arayüzlerin ayarlarına bakın orada fiyatları Dolar olarak göstermeyle ilgili bir ayar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…