VPN'ler çalışmıyor

Makaleler
9
İyi günler. Kaspersky VPN çalışıyor ama onun harici bir süredir kullandığım Opera'nın kendi VPN'i hatta diğer tarayıcılardaki VPN eklentileri çalışmamaya başladı. VPN açıkken Google'a bile girsem ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED hatası alıyorum. Ama Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
İyi günler. Bir süredir kullandığım Opera'nın kendi VPN'i hatta diğer tarayıcılardaki VPN eklentileri çalışmamaya başladı. VPN açıkken Google'a bile girsem ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED hatası alıyorum. Ama Kaspersky VPN çalışıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Opera güncellemen gelmiş olabilir.

İyi günler. Kaspersky VPN çalışıyor ama onun harici bir süredir kullandığım Opera'nın kendi VPN'i hatta diğer tarayıcılardaki VPN eklentileri çalışmamaya başladı. VPN açıkken Google'a bile girsem ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED hatası alıyorum. Ama Bunu nasıl çözebilirim?

Complete Internet Repair uygulaması ile internet bağlantı ayarlarını onarmayı deneyin. Onarım sonrasında tekrar denersiniz.
İndirme:
Rehber:

Complete Internet Repair uygulaması ile internet bağlantı ayarlarını onarmayı deneyin. Onarım sonrasında tekrar denersiniz.
İndirme:
Rehber:
Maalesef işe yaramadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı