VPN'li tarayıcı önerisi

Opera Web gayet kullanışlı. Yavaşladığı zamanlarda sol üstten bölge değiştirmek veya silip yeniden yüklemek işe yarıyor.

Extensionlar VPN değildir. Bu bir.
İkincisi de gizliliğine önem veriyorsan o "VPN"leri kullanma. Adam gibi, diğerlerine nazaran temiz 1.1.1.1 WARP kullan ve istediğin tarayıcını kullan.
Emin değilim ama sanırım Tor Browser'ın vardı yanlış hatırlamıyorsam.
O da VPN değil. Proxy Chaining çünkü. Jondo, Tor gibi ağlar proxy chaining yapıyor.

Hocam WARP, VPN hizmetimi yoksa başka birşey mi? Kurdum ve açtım bugün ama IP adresim hala aynı görünüyor. VPN hizmetlerinin IP'yi değiştirmesi gerekmiyor mu?

Hocam WARP, VPN hizmetimi yoksa başka birşey mi? Kurdum ve açtım bugün ama IP adresim hala aynı görünüyor. VPN hizmetlerinin IP'yi değiştirmesi gerekmiyor mu?
Belli bir kotası var, kotayı aşınca normale dönüyorsunuz. Kota istemiyorsanız ücretli verisyona geçmelisiniz. Bu yüzden güvenli zaten. En azından parayı verilerimizden değil kendi ödediğimiz paradan kazanıyorlar. Eklemek isterim, ücretli versiyon internetinizi de hızlandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…