Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.801 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #51 TheRasAlGhul dedi: Not: Bu açıkken Ricochet anti cheatini kullanan call of duty oyunlarına giremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu denememistim oynamadığım için. Teşekkürler. Shurimalı Muzaffer dedi: Opera GX ve Google'dan denedim sonuç aynı Türk Telekom internet. Genişletmek için tıkla... Sorunun ne olduğunu bilmiyorum hocam.
TheRasAlGhul dedi: Not: Bu açıkken Ricochet anti cheatini kullanan call of duty oyunlarına giremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu denememistim oynamadığım için. Teşekkürler. Shurimalı Muzaffer dedi: Opera GX ve Google'dan denedim sonuç aynı Türk Telekom internet. Genişletmek için tıkla... Sorunun ne olduğunu bilmiyorum hocam.
O OrSPg Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 233 Çözümler 2 21 Kasım 2024 #52 Pledo dedi: Bunu denememistim oynamadığım için. Teşekkürler. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... D-Smartta çözüm nedir? her şeyi denedim ama olmuyor.
Pledo dedi: Bunu denememistim oynamadığım için. Teşekkürler. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... D-Smartta çözüm nedir? her şeyi denedim ama olmuyor.
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.801 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #53 OrSPg dedi: D-Smartta çözüm nedir? her şeyi denedim ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam, kusuruma bakma.
OrSPg dedi: D-Smartta çözüm nedir? her şeyi denedim ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam, kusuruma bakma.
Ahmetiweii3 Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 454 Çözümler 1 22 Kasım 2024 #54 Mobil için DNS ayarlarına gidip dns.adguard.com yazmanız yeterli.
O OrSPg Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 233 Çözümler 2 22 Kasım 2024 #55 Pledo dedi: Bilgim yok hocam, kusuruma bakma. Genişletmek için tıkla... canınız sağ olsun hocam.
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.801 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #56 OrSPg dedi: canınız sağ olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, dediğim gibi kusuruma bakma.
OrSPg dedi: canınız sağ olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, dediğim gibi kusuruma bakma.
Bordo Klavyeli Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #57 Turkcell kullanıyorum ve işe yaramadı hatamı sizlerle paylaşsam yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri 1732784322736.png 55 KB · Görüntüleme: 62
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.801 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #58 Bordo Klavyeli dedi: Turkcell kullanıyorum ve işe yaramadı hatamı sizlerle paylaşsam yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Web sitesine değil de uygulamaya denediniz mi?
Bordo Klavyeli dedi: Turkcell kullanıyorum ve işe yaramadı hatamı sizlerle paylaşsam yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Web sitesine değil de uygulamaya denediniz mi?
Halil Talha Akçelik Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #59 İleride Discord açıldı diyelim bunu kapatmak istersek nasıl yapıyoruz?
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.801 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #60 Halil Talha Akçelik dedi: İleride Discord açıldı diyelim bunu kapatmak istersek nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Dosyanın içerisinde services_remove.cmd var, onu açıp rastgele tuşa basıp bitiriyorsun.
Halil Talha Akçelik dedi: İleride Discord açıldı diyelim bunu kapatmak istersek nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Dosyanın içerisinde services_remove.cmd var, onu açıp rastgele tuşa basıp bitiriyorsun.