Teşekkür ederim güvenilirlik açısından bir sorun yok sanırım açık kaynaklı dosya olduğundan sormak istedim uzun zamandır VPN kullanmadan normal bir şekilde girme yolunu arıyordum bu çok yardımcı oldu. Kablonet kullanan biri olarak çoğu DNS engelli hiçbir işime yaramıyordu. Teşekkür ederim dosya için.
Teşekkür ederim güvenilirlik açısından bir sorun yok sanırım açık kaynaklı dosya olduğundan sormak istedim uzun zamandır VPN kullanmadan normal bir şekilde girme yolunu arıyordum bu çok yardımcı oldu. Kablonet kullanan biri olarak çoğu DNS engelli hiçbir işime yaramıyordu. Teşekkür ederim dosya için.
Virüs olarak algılamasının sebebi internet ağını kendine yönlendirmesi ki bunu genellikle virüsler yapar yani şüpheli bir hareket olduğu için bu uyarıyı veriyor. Ancak ağı kendine yönlendirmesinin sebebi yasakları kaldırmak tabii ki.
O dosyanın silinememesinin sebebi de arkada servisinin çalışması. Klasörde "service_remove.bat" diye bir dosya var zaten. Yönetici olarak başlatınca o servisleri devre dışı bırakıyor ve artık rahatlıkla silebiliyorsunuz dosyaları.
Arkadaşlar Windows 11'de mi sorun var anlamadım, benim ve Windows 10 kullanan bir arkadaşımın sisteminde çalışıyor ancak Windows 11 kullanan iki arkadaşımızda çalışmıyor. Ne yapabiliriz bu durumda hepimiz Türk Telekom kullanıcısıyız.
Arkadaşlar Windows 11'de mi sorun var anlamadım, benim ve Windows 10 kullanan bir arkadaşımın sisteminde çalışıyor ancak Windows 11 kullanan iki arkadaşımızda çalışmıyor. Ne yapabiliriz bu durumda hepimiz Türk Telekom kullanıcısıyız.
Ben de windows 11 kullanıcısıyım. Bu formu açtığımda windows 10 kullanıyordum ve ikisinde de sorunsuz çalıştı. Ne gibi bir hata veriyor ki? ve ya öncesinde dediğim gibi services_turktelekom çalışmıyorsa diğerlerini tek tek dener misin?
Ben de Windows 11 kullanıcısıyım. Bu formu açtığımda Windows 10 kullanıyordum ve ikisinde de sorunsuz çalıştı. Ne gibi bir hata veriyor ki? Veya öncesinde dediğim gibi services_Türk Telekom çalışmıyorsa diğerlerini tek tek dener misin?